Scudo Sports

Bisiklete binen ünlüler

@U BoRa
ben de bu yüzden sordum üzerinde Abdullah Gül yazıyor eğer Abdullah Güle özel yaptılarsa neden bu kadar eğreti durmuş acaba?
heralde ona özel yapılmamış

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Scudo
@eren konu

Sadece üzerine özel olarak adını yazdıkları seri üretim bir modeldir muhtemelen.

haklısın bence de öyle olmalı

@eren konu
Bir salcano klasiği alışın buna :)
@eren konu

@eren konu
kadrosu evet. ölçüleri alınıp o şekilde yapılmış.

@Mert Ahmet
Bence fotoğraf açısı ve ışıkla alakalı bir şey var. Ayrıca bazı şeyler kalıtsaldır. Ne kadar uğraşırsan uğraş istediğin büyüklüğe ulaşamazsın. Nice profesyonel sporcunun ayak bilekleri incedir. Örnek olarak kendimi(amatör örnek :) ) verirsem, spor yapmadığım yaşlarda bile bacaklarım,özelliklede bilek kısımlarım genişti. Bu; bazen avantaj, bazen de dezavantaj olarak insana geri dönüyor.

• Beğen
Tepkiler: Mert Ahmet
@Cemali Avcı
sanki bisiklet Abdullah Gül'e küçük gibi yada bana öyle geliyor.
(link)

@eren konu
Haberi izlemiştim, ordan biliyorum. Salcano yetkilisi, Abdullah Gül'ün vücut ölçülerinin alınıp ona göre yapıldığını söylemişti.

eğreti ama güzel maşa kullanmışlar :) Sid mi yoksa ben mi yanlış görüyorum ?

abdullah gül beyefendi binince tabi korumalar da otomatik olarak bisikletçi oluyorlar :D

@Cemali Avcı
Yemesin bizi o yetkili :) Sele ayarı yapmışlardır en fazla, onu da becerememişler gibi duruyor.

11410 dosyayı görüntüle

Cem Yılmaz bir programda, Russel Crowe'nin çok bisiklete bindiğini söylüyordu. Russel abi bi' röportajnıda, film çekimlerine (YER YAKINSA). bisikletle gidip geliyormuş. Bu fotoğrafta büyük ihtimalle Noah'ın çekimlerine giderken çekilmiş. Sakallardan belli...

ünlüler bile şehirde dağ bisikleti sürüyor anlamış değilim

Ne güzel konu olmuş bu, keyifle takip edeceğim. Okan Yalabık ne kadar şişmanlamış öyle tanıyamadım o_O
Hugh Jackman o boyu posuyla minicik Brompton'a binmiş, bir kez daha hayran kaldım adama :asik:
@Yasar kahraman
Hahah aynı şeyi düşündüm, hele Russell Amcamın bisikleti :bsmagryr:

Geri