Scudo Sports

Bisiklete binen bir Cumhurbaşkanı makus talihimizi yener mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
16 yil sonra bile hala bu kafalarla tartisabilme azminize hayranim.

Scudo
@Engin ATAL Adam hala konuşuyor mu ? Konuşuyor. Madem konuşuyor bi zahmet rakipleri ile aynı ekrana çıksın , gerçekleri savunan mazlumları koruyan adam bundan çekinmez karşılarına çıkar gerekiyorsa da ekranda rezil eder. Anak yapabiliyor mu ? Hayır.
Muhtemelen çoğumuzun TVsinde sürekli kullandığı 20 kanalın 10'unu AKP yandaşları satın aldı yalan mı ? E bu kanallarda da 7/24 zihin yıkama odaklı yayın akışı yok mu ? E oda var... E tabi Halk TV gibi Sözcü gibi Fox gibi kanallar ve yayınlar olunca sizde özgürlük var diyorsunuz ancak yok :)

@Engin ATAL böyle cevap vereceğin belliydi.. Sana yardımcı olayım. Avukat arkadaşlar yanlış biliyorsam söylesin lütfen, bildiğim kadarıyla anayasaya göre cumhurbaşkanı sadece vatan hainliği suçundan yargılanabilir. Hangisinin karşısına çıkarsa çıksın devleti nasıl soyduğu, nasıl bu kadar zenginleştiği, üst kademelere nasıl tüm akrabalarını yerleştirdiği, fetö ile nasıl yakın oldukları.. Sattığı fabrikalar, Vs hepsi ortaya çıkacak.. Canlı yayında diğer adayların karşısına çıkmama isteği bundan. Biraz siz de sorun bence kendi kendinize. Vatanı sevmek mehter dinleyip, diriliş Ertuğrul seyretmekle olmaz sadece. Bu vatanı hepimiz seviyoruz. Siz savunduğunuzu yargılamıyorsunuz sadece.. El de kutsal kitapla cemaat yönetilir, ülke yönetilmez..

@CaGe benim savunduğumu yargılamadığımı nereden biliyorsunuz siz ? Körü körüne tutulan , tapan kesim ile karıştırmayınız lütfen. Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi maalesef mevcut iktidar partisinin karşısına alternatif çıkmadığı için ben bu partiyi desteklemeye devam edeceğim. Bu partinin ülke yönetebilme tecrübesi , deneyimi , vizyonu var. Alternatif partilerin ne olduğu bile belli değil. CHP'nin kiralık milletvekilleri ile oluşturmaya çalıştıkları başka bir partiyi alternatif olarak görmüyorum. Muhalefet yıllardır çırpınıyor ama olmuyor fakat o kadar genişler ki her kaybettiklerinde çamura yatmaktan geri kalmıyorlar. Çok ironi değil mi ? Mevcut iktidar partisinin yanlış yol izlediği politikalar var , yanlış yaptığı hamleler var. Ben destekleyen birisi olarak farkındayım. Ülkemi emanet edebileceğim başka bir siyasi ideoloji göremiyorum. Bu iktidar partisine oy verenlerin yarısı da benim gibi düşünüyordur diye tahmin ediyorum. Tapan olmadım hiç bir zaman. Ayrıca kitaptan çok rahatsız olan bir muhalefet kesimi var. Kendi dininden bu kadar rahatsız olan başka bir topluluk olduğunu görmedim ben.

• Beğen
Tepkiler: mpala
Neyse arkadaşlar biz burada konuşurken 2 şeker fabrikası daha satılmış, hayır yani ülkenin başına bir fizik öğretmeni gelse ne olur ? Nedir bu önden gelen yargınız ? Ülkeyi Tayyip mi kurdu tüm düzeni o mu kurdu hayır.

@Engin ATAL
Kimse kitaptan rahatsız falan değil, şu uydurmalarınızı bir kenara saklayın. İsteyen istediğine inanır-inanmaz, elinde kuranla kandırılmaya alışmış topluluk karşısındakine dinsiz diyerek saldırır. Bu böyle geldi böyle gidiyor.
Bu partinin ülkeyi yönetme tecrübesi nereden çıktı? Bundan önce hangi ülkeyi yönetmiş, başka ülkeden transfer ettikte bizim mi haberimiz yok?
Chp tek başına iktidar olamamıştır diyorsun, kendi ağzınla söylüyorsun. Taptığın adam her meydana çıktığında cehape zihniyeti diyor kudururcasına alkışlıyorsun. Tek başına iktidar olamadığını o zaman düşünemiyor musun hayırdır?
Yanlış yaptığı şeyler var diyorsun, yanlışlarını söyleyince de hebele hübele ediyorsun. Bunları yanlış diyerek kestirip atamazsın.
Akp'nin milletvekillerinin eski konuşmalarını izle bakalım ne diyorlar, başta danışmanı olan jöleliyi izle. Kiralık mı satılık mı karar ver.
Bu iktidar partisine oy verilmesinin tek nedeni ülkenin sağ görüşünün ağırlıkta olması. Televizyona bakarsanız %99 hükümeti savunan haber görürsünüz, geri kalan da satılmamış medyadır. Televizyona çıkma sürelerindeki farklar bile 3-4 kat aralığında değişiyor. Şehit cenazesinde bile miting yapacak kadar karaktersiz bir insanı savunuyorsun.
Şu hükümetin yaptığı "yanlışlar" diye geçiştirdiğin ihanetleri baban yapsa babalıktan reddedersin ancak o kadar biat ediyorsunuz ki yanlış diye, kandırıldı diye geçiştirebiliyorsunuz.
Ülkemiz gençlere emanettir, hiçbir siyasi oluşuma veya hiçkimseye değil.

@Engin ATAL özeleştiriyi ben de yapıyorum. Chp de kılıçdaroğlu nun yanlışları oldu tabi. Atatürkçü olmayan kişileri bile chp de tuttu. Kendi yandaşları da elbette oldu zamanla bu yüzden. İnce bu sebepten başkan olamadı chp ye. Ama ben İnce yi 5-6 senedir takip ediyorum. Çınarcıkta yazlığı var anneannemin. 32 senedir fırsat buldukça giderim. Kendisini bisiklete binerken bizzat gördüm orada birkaç sene önce. Halkın arasında yürüdüğüne de şahit oldum. İnce yi, kılıçdaroğlu ile bir tutmayın derim. Akşenerle bile.. Ricam, bir dinleyin, izlerim derim kendisini

İnsanlar kabul etmeli artık. Biat ettiğiniz adam yoruldu, gözü iyice döndü. Bop eşbaşkanlığı görevini bile layıkıyla yerine getiremez oldu. En yakın kankası fedöyle küstü. Adamın üzerine gitmeyin . Kısaca Wolwerine, uzuna yol verin :D :D

Ülkemizin başına vizyonlu insanlar lazım. Ekonomiyi, yönetmeyi, üretmeyi vs. geçtim, "Ey Almanya sen kimsin ya?" deyip makam aracı olarak Mercedes'e binmek ya trollüktür ya da büyükçe bir talihsizliktir. Şu toplumun haline bakar mısınız? Ülkemiz ne hale geldi. Birkaç sayfa önce bir mesaj yazıldı sizinle görüşeceğiz falan diye. Arkadaşım bu insanlar seni desteklemek zorunda mı? Mecbur mu? Öyle hale gelmişiz ki, desteklemeyen hain ilan ediliyor. Gençler ülkeden gitmek istiyorlar umutları tükenmiş bu insanlar iş istiyor aş istiyor huzurlu refah seviyesi hayat standartı yüksek bir Türkiye istiyorlar ama sadece istiyorlar istedikleriyle kalıyorlar. Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama gerçekten insan bazen dayanamıyor. Neyse arkadaşlar birbirimize saygıda kusur etmeden tartışalım konu daha fazla sapmasın artık. Muharrem bey cumhurbaşkanı olursa, umarım bisiklet tepesinden inmez. Dediğim gibi insanlar artık vizyonlu idareciler istiyorlar bize vizyon lazım.

@Engin ATAL
seni geçen bir konuda patates etmiştik. bir tane de yancın vardı o da Almanya bizi kıskanir diye geziyordu.

Konuya dönelim, senin reyizinin teminatı ne? doları düşürmek? enflasyonu düşürmek? faizleri düşürmek? hukukun üstünlüğü? Hadi diyelim bunları vaad etti 16 yıldır memleketi ben mi yönetiyorum? sen mi yönetiyorsun? bunları yapabilmek için önünde ne engel vardı? Bence son dönemdeki haberleri bir izle çırpınışlarından asıl o kaybedeceğini biliyor. Partinin vizyonunu misyonunu övmüşsün bahsetsene biraz neymiş? Bütün parayı betona gömmek mi? Yaldır yaldır reklamını yaptıkları yolların parasını kullanmayanlardan bile almak mı ? O bizi kıskaniiüüürr diye ağladığınız ülkeler bilimde dünya liderliğine oynarken hatta uzaya koloni kurarken papaz eriğini imam eriğine çevirmek mi? Galibi şimdiden belliymiş hadi oradan! Nasıl belli? neye göre bunu söylüyorsun ? Sana daha ağız dolusu söylenecek şeyler de var da işte burada yazıyorum. Ama emin ol şu an sesli olarak baya bi söylüyorum..

Bakiyorum 2 tarafta bazi yerlerde hakli , bazi yerlerde haksizlar. Gecmisten gelen partyler hiç bir zaman tum halka hitap etmedi; bunlar herkesten oy aldi.
Burda konustuktuklarinizda ne kadar hakli olsanizda alyernatif sunamiyoruz. Mesele rte ne kadar iyi kotu meselesi degil. Mesele yerine kimi koyacagiz meselesi ... Kendi adima bakiyorum taraflara bos vaatler , ucuz taktikler ... Yazik !

• Beğen
Tepkiler: mpala
@inziva
Hocam merak ettim ne vaadetmesi lazım sizin için bir cumhurbaşkanı adayının?

@inziva Şimdi elini vicdanına koy İnce Tayyip'den kötü mü olacak ? Adam yerli makra diyor , huzur diyor , barış diyor daha ne desin ki ?
Mesela kim istemez ki yerli bi Trek bisiklet ? Trek bisiklet ile aynı kalitede ve aynı geometride kadro yapılsa ülkemizde bi Trek kadro kadar fiyat anlamında ederi olmayacak çünkü marka yok.
Herkes gibi Tayyıp'in de hatası olacak İnce'nin de hatası olacak ancak hatalar vatana ihanete gitmemeli. Tayyıp maalesef bu sınırları aştı ve sonrasında da kandırıldım dedi bu iş böyle gitmemeli anlayana ;)

Arkadaslar koruma muhabbeti, korunanin elinde değil. Hiç kimse gelmesin dese bile emir verse bile öyle bir şey yok. Atatürk'ün korumalardan kurtulmak için sessizce çarşıya gittiğini unutmayın. Koruma ekibi karar verir tehditlerin büyüklüğüne göre. Ayrıca inceye inanmıyorum bisiklet olayında. Bu zamana kadar niye binmemiş?

@Baba Cengiz
binmediğini nerden biliyorsun? birlikte mi büyüdünüz? illa inanman için gözler önünde mi yapması gerekiyor? Tabi alıştınız yıllardır şova..

@CaGe

Doğru biliyorsunuz ancak bilmediğiniz asıl olay , Cumhurbaşkanı , görevi esnasında , ne yaparsa vatana ihanet etmiş sayılır ? Bu anayasada tanımlanmamıştır. Velevki bir şekilde Cumhurbaşkanı görevi esnasında yaptığı bir eylemden dolayı vatana ihanetle yargınlanmış olsun . İdam cezasıda kalktığı için nasıl cezalandırılır ? Bu da net değil. Kenan Evrenin , kendi yaptığı anayasa ile kendisini garantiye alma şeklinide böylece belirtmiş olalım.

Recep Tayyip ERDOĞAN'nın attan düşmesi olayının iç yüzü farklıdır arkadaşlar .At aslında fetocüdür.

RDXky1.jpg

Dikkatle bakarsanız nasılda fetöcü fetöcü bakıyor mel'un At.

Ayrıca sorarım sizlere , AKP iktidarında hangi biriniz tanımlamayan nesneler veya yanan sönen ışıklar gördünüz ? Hanginizi uzaylılar kaçırıp sağınıza solunuza chip takabildi ? Yaaaa işte böyle , Amerika gibi süper güç bir ülkede bile elini kolunu ( Veya uzantılarınıda olabilir aslında ) sallaya sallaya kafasına göre takılabilen uzaylılar, güzel ülkemizin sınırları içine bile girmeye tırsıyorlar. Söyleyin bakalım bunlar kimin sayesinde ? Dış mihraklar yetmezmiş gibi birde galaktik mihrahlarımız var. Ama güçleri bize yetmeyecekkkkkkk. 2023 de uzaydada destan yazacağız. Naaa şuraya da üç seritli otoban bir kaç tanede avm yapacağız.

Y6Mkv2.jpg

Aksini iddia eden de fetöcüdür.

Fetönün kendiside fetöcüdür. ( Kesin bilgidir. Yayalım )

Ayrıca shakespeare gizli müslüman olduğu gibi aynı zamanda gizli lazdır. Arkadaşlarıyla kendi aralarında gazozuna maç yaparken " Topi at topi" ,sözleri , "To be or not to be" şeklinde ingiliz derin devleti tarafından çarpıltılmıştır. ( Bu da kesin bilgidir )

Arkadaşlar konu iyice siyasete döndü bisiklet forumu burası lütfenn.

@Engin ATAL
Hala başa geçerse ülkesine ya da seçmenlere bir vaadi var mı diyor çıldıracağım sayın arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@mustc1940
kendisi trolldür dostum. Cevabını verince susar bunlar. Forumdaki arkadaşlar da akıllı mantıklı insanlar. Fetösavar gibiyiz mübarek, hemen cevabımız hazır şahıslara :D

Bu arada arkadaşlar VPN'siz youtubeye giremiyorum. Kapatıldı mı yeniden?

Edit: Sadece bende girmiyor yahu ahaha hala giremiyorum. Fedöcü net :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri