Scudo Sports

Bisiklete binen bir Cumhurbaşkanı makus talihimizi yener mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@atasoy
Köşke (Yani bir bakıma işe) bu bisikletle giderse gözümden düşer, doğru kararlar alamadığını düşünürüm net :)

Hem öyle sadece organizasyon olunca gazetecilere fotoğraf çektirmeyeceksin. Biniyorsan denk gelenler resmini çekecek;
Rutte;
C6pP95AWkAAiOQR.jpg
Sarkozy;
Nicolas+Sarkozy+Nicolas+Sarkozy+Takes+Time+l-W3uFbyrFil.jpg

Ama esas konu lüks ve para peşinde, gösteriş peşinde olmamak...

Başkanlık sarayına taşınmayı reddeden, 40 yıldır oturduğu çiftliği, komşularını bırakmayan, makam aracı değil kendi aracını kullanan, maaşının %70'ini ihtiyacım yok diye yoksullara bağışlayan, malı mülkü ihaleleri ve skandallarla değil insanlığı ile anılan bir başkan da gördü bu dünya. Uruguay eski başkanı Jose Mujica;

mujica.jpg

Scudo
@Kadir KARADEMİR
Sizin gibi eğitimli,olaylara duyarlı vatanperver bir arkadaşım tamam derse
Ben de " Tamam" derim.:harika:

@CaGe Yav Muharrem İnce'nini bisiklet mevzundan yine iktidar suçlu oldu.Arkadaşım konuyu saptırmasak,her lafı iktidara getirmesek.
Burada konumuz İnce'nin bisiklete binme mevzusu,hükümetin icraatlarıyla ne alaka arkadaşım?

@yusufgs36

Saygı duyarım kararınıza. Farklı düşünsek de aynı gemideyiz dostum:) Gemi çoktandır su alıyor maalesef.

@Sinan Ş bu toplumda bir hastalik oldu. karalamaktan baska bir sey degil. sanki bundan onceki hukumetler cag atlatti. sure gelen sorunlar bu hukumete miras kalmistir. ins. bundan sonra duzelecektir

@Kadir KARADEMİR hukumet ne yazik ki delikli bir gemi almistir zaten. kapatmaya calistikca deligi buyutmeye calisanlari biraz da dusunmek lazim sanirim.

Yakında bazıları HAYIR diyemedikleri gibi TAMAM da diyemeyecekler :D :D Neyse födücü herkeşler

@Sinan Ş Peki o zaman İnce'nin bisiklet mevzusuna gelelim.. Adam bisiklete binerim diyor, meclise bisikletle giderim demiyor. :) Her bisiklete binen kişi illaki işine bisikletle mi gitmek zorunda?

Malesef ki konu ister istemez siyasete geliyor sevgili Sinan.. Toplum öyle bir ayrıştı ki.. Adil olması gereken bir Cumhurbaşkanlığı seçimine bile çirkeflik karıştırıldı. Yok imza atanlar fetöcü, yok Akşener sokakta sakız çiğneyen kız gibi, yok İnce'ye gariban demeler, standlardaki üyelere saldırılar..

Bu konuların siyasete varması istenmiyorsa, açılmayacaktı en baştan. İnsanlar buraya günlük stresten, siyasetten sıkılıp geliyor, kafamız dağılsın, bisikletle ilgili yeni birşeyler öğrenelim, arkadaşlarımızın gittiği yerlere bakalım diye giriyor. Böyle bir konu açılınca da ister istemez insan siyasete giriyor.

Konuyu açan arkadaş, Atatürk'çü, saygım var.. Ama keşke açmasaydı...

Taraflı, insanları ayrıştıran, iftira atan, fabrikalarımızı, arazilerimizi satan, ekonomiyi batıran, çiftçiyi, köylüyü batıran, ihracatı bitiren, Ata'ma ayyaş diye hakaret eden bir cumhurbaşkanı halen savunuluyorsa.. Ben sessiz kalmam arkadaş...

En azından her yere helikopterle gitmesin bu bile yeter bize.Çünkü milyonlarca genç işsiz.

Her şey milletin gözü önünde cereyan ediyor. Millet kararını verecek. Acele etmeyin. Heyecanlanmayın. Az frene basın.

Sadece şu koruma olayına değineyim. Bana hep amerikanya özentiliği gibi geliyor. Amerikan izletilerinin hepsinde bir "başkan ölürse biz biteriz, başkanı koruyun, onun için ölün" saçmalığı var ya [emoji19] Hah işte, onun özentiliği gibi geliyor bana.

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: CaGe
@Ahmet Bilge Kaan AKIN :ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:

@mywashere

@Mustafa Zeybek

@hamlet2006

@The UGUR

@Eroseros

@CaGe

@Kırık jant

lütfen espiri yaparken bizlerin iş yerinde olduğumuzu, ağzımızdan püskürerek gülüp son çay bardağını devirebileceğimizi düşünün , insaf yaa:ssrtcbya::ssrtcbya:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri