Öncelikle herkese merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Bisiklete küçükken binerdim ama uzun süre binmedim geçen yaz kardeşimin balkonda çürümeye bırakılan bisikletini dur ben şunu bir adam ediyim diyerek tekrar bisiklete döndüm. Kullandığım bisiklet eski bir bianchi (runner sf ama öyle bir model yok galiba). Kafamda uzun zamandır yeni bir bisiklet alma fikri vardı ama bisiklete o kadar para verilir mi diye kararsızdım. Bugün bisiklete zincir almak için bisikletçiye gittim (kendisini de zaten forumdan duymuştum) Bu konuyu ona danıştım 700-800 liraya yeni bir bisiklet alsam sürüşte bunla çok farkeder mi diye. Cevabı çok net oldu al şu bisikletle bir dön gel dedi
. Bisikletin kadrosu bana göre ufak, tekerlerin havası az ve sele alçak olmasına rağmen benim bisikletle dağlar kadar fark vardı. Ve bugün bisiklet alma fikrim biraz daha netleşti.
Bisikleti şehir içinde kullanacam dağa bayıra girmeyi pek düşünmüyorum belki toprak köy yolları (o da düşük bir ihtimal) Bu arada 105 kiloyum+sigara, kondisyonum sıfır denebilir, çabuk yoruluyorum. Bunları göz önünde bulundurarak bisiklet önerirseniz sevinirim. Aradığım özellikler az enerjiyle çok yol yapsın
(nasıl olacaksa) sağlam olsun en azından kaldırımlardan falan inerken bisiklet dağılacak mı diye korkmayım,konfor açısından uzun süre binilebilecek bir şey olsun. bir de aldıktan sonra parça değiştirmeyi düşünmüyorum yani şu bisikleti al ilerde kafana göre şekillendirirsin şeklinde bisikletler sunmazsanız sevinirim. Bütçe olarak 650-700 arası, eğer çok zorlarsak 750-800 e kadar çıkabilirim.
benim kendi araştırmalarım
Carraro - 435 DAYTONA V-FREN 27 VİTES (365 euro)
Whistle Miwok 1052 V (338 euro)
Sedona Borla (400 usd)
Bisikleti şehir içinde kullanacam dağa bayıra girmeyi pek düşünmüyorum belki toprak köy yolları (o da düşük bir ihtimal) Bu arada 105 kiloyum+sigara, kondisyonum sıfır denebilir, çabuk yoruluyorum. Bunları göz önünde bulundurarak bisiklet önerirseniz sevinirim. Aradığım özellikler az enerjiyle çok yol yapsın
benim kendi araştırmalarım
Carraro - 435 DAYTONA V-FREN 27 VİTES (365 euro)
Whistle Miwok 1052 V (338 euro)
Sedona Borla (400 usd)