Scudo Sports

Bisikletçiyle sohbetim

Benim takıldığım tek nokta var. Diğerlerine gavur diyor da o bisikletçi SalCano`yu neden SalKano diye telaffuz ediyor sormak lazımdı.

Scudo
@yusufclp Bakın bu gerçekten ibretlik bir nokta.Bisikletteki her parça yabancı dediğim zaman o ayrı mesele dedi bi de

Böylelerine "kendine müslüman" deyimi cuk oturur herhalde...

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Merhaba,

-BisikletForum Delta Bisiklet'in değil, hepimizin.
-Delta Bisiklet, forumda sponsor olarak durmaktadır.
-Bisiklet Forum'da Delta Bisiklet de eleştirilir, Delta Bisiklet'teki markalar da eleştirilir şikayet konuları da açılır. Şu an forumda konu olarak da mevcuttur.

Ayrıca bir yetkili ağzından "kötüleme" şeklinde laflar çıkması hiç de hoş ve etik bir şey değil.

Burada ekip olarak, bugüne kadar yapılan her türlü eleştiriye saygı duyduk ve hiçbirine müdehale etmedik. Beklentileri de karşılamak için çabaladık. Çoğu üyemiz bu konuya bizzat vakıftır.

Saygılarımızla,

@Admin Açıkçası onlara pek yetkili demek gerçekten işinde yetkili insanlara hakaret gibi.Bakın bu küçümsemekse evet küçümsüyorum.Başka markaya çamur atarak iş yapmak olsun, bir şey bilmeden bir şeyler biliyormuş gibi iş yapmak olsun... Nereden tutarsak tutalım ele gelen bir yanları yok.Biraz daha konuşsam belki dayak yerdim :D (Şaka elbette) Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim :)

Biz teşekkür ederiz.

Bazı zamanlar hemen hemen her firmada istenmedik şeyler yaşanabiliyor. Şikayet konularını bilerek halka açık bir şekilde tutuyoruz. Hani belli başlı kişiler değil, hepimiz birden görelim, ders alalım ve kendimize çeki düzen verelim diye. Forumun kendisi de buna dahildir ki, zaten de görmüşsünüzdür. Bu yüzden umarız ve dileriz ki, yaşanan bu tür sorunlar artık hiçbir yerde hiçbir firma ve kurumda yaşanmaz. Gerçi yine sorunlar olacaktır ama, en azından daha az yaşanacak seviyeye düşmesini diliyoruz. Az önce de belirttiğimiz gibi, BisikletForum hepimizin forumudur.

Saygılarımızla,

• Beğen
En sevdiğim muhabbet tarzı :) Bilmesen de uydur bir şeyler. Yabancı marka oldu mu yapıştır Çin de yapılıyor diye. Yok yanından geçemez yok üstünden zıplayamaz. Ondan sonra birde ben yıllardır bu işi yapıyorum en kalitelisi budur. Kalitesiz dandik mal satmam muhabbetleri başlıyor. Manyak zevk alıyorum böyle konuşanlara denk gelince :)

abi salcano türk markası diyosunda üzerindeki kompenantlar vidasına kadar shimano yada sram benim anlamadığım konu dışına kayacağım biraz ama neden bu kompenantlar 2 büyük şirketin elinde tekel olarak duruyor sadece(shimano-sram) başka markalarda var elbette patent mevzusu dicem ama adamlar komple bisikletin patentini almışlar neredeyse:D dolayısıyla düşüncem bu piyasada biraz daha rekabet olsa daha güzel olurdu fiyatlar açısından

• Beğen
19 yaşında,bisiklet ve donanım bilgisine sahip bir genç arkadaşımızla yaptığı sohbeti gözümün önünde canlandırıyorum.Ve hiçbir bilgiye sahip olmayan kişilere satış ve veya bakım yaparken ki konuşmalarını düşünmek bile istemiyorum bu tip bisikletçilerin.

• Beğen
şimdi olaya şöyle bakmak lazım:bisiklet satıcısı olmak için hangi şartlar gerekli böyle bir düzenleme olduğunu düşünmüyorum. serbest ticaret kuralları geçerli.öyle olunca satanın uzmanlığından ziyade alanın araştırmacı olması gerekli.çünkü satıcı pasif irade alıcıda onedenle her satıcı sattığını tecrübe etmeli ,bilmeli vs doğru olmadığını düşünüyorum.o nedenle dinlemeli,anlatmalı ancak kendi tercihlerimizi kendimiz yapmalıyız bence;)

Zaten amaç para kazanmak bilincli satici yok alicak olan kisi zaten bilmiyo ben mesela ilk mtb mi oradan almistim ve kadro boyu nedir gidon nedir kadro nedir hic bisey bilmiyodum telefonla siparis verdim bana boyumu sordular tam boyuma gore bi bisiklet geldi satici nin bilincli olmasi sartt usstaa

• Beğen
Siz şanslıymşsınız.Gerçi ben de ilk bisikletimi öyle aldım hiçbir şey bilmeden, neyse ki satıcı iyiydi.Ama buradaki mevzuya gelince, bana göre kadro verirler tamam sıkıntı yok, ama yine de tereddüt etmemek mümkün değil

@emrejon
alıcı araştıracak soracak ve karar verip isteyecek yok öle armut piş ağzıma düş.devir bilgi devri arayana araştırana sorana doğru yeterli cevap her yerde(Mesela bu forum vb...:):)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@m/yalcin Ben zaten kendi adıma bu forum olmasa ne yapardım diyorum :D

• Beğen
Tepkiler: m/yalcin
Bana da bir bisikletçi, 16-17 kg'lik bir bisikleti kakalamaya çalışırken bu bisiklet ağır niye hamallıgını yapayım dedim. O da dedi ki, spor yapmış olursun. Sessizce uzaklaştım.

@erencaner Ama çok samimi bir cevap değil mi sizce de? :D :D Bana yabancıya para verme gavur musun gibi içten bir cevap olmuş :D

Abartmayınız arkadaşlar. bu muhabbette bisikletçi ne kadar haksız ise arkadaşımızda çok haklı değil. Sonuçta bisiklete bakmaya gidilen mağazada, adamın mallarına dolaylı yoldan kötü demek pek hoş olmamış. tabi adamın tarzı da hoş değil ama, ne ekersen onu biçersin sanırım

@serdar k Malları kötü değil tam tersine ben Apex modeli Tiagra modeli şöyle böyle falan dedim yani zaten önerilen modeller onlar

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
@can akıncılar kimseye özendigim yok ciddiyetle söylemedim :)) o senin hangi gözle okudugunla ilgili

Salcano bayileri komik oluyor ben de şöyle bir muhabbet yaşadım:
Geçen sene bisiklet almaya giderken önce Xrs030 Tiagra bakmaya gitmiştim adam bisikleti Pinarello'ymuş gibi anlatmaya başladı. Kadrosu çok iyidir kırılmaz, üzerinde vites seti çok üst bir sistem hiç ayarı kaçmaz, bisiklet 8 kg geliyor (esasında 9) vs.. gibi şeyler anlattı yaş 16 yanımda babam bisikletten anlamıyorum falan sandı herhalde gaza geldi öyle. :D Orada adamı bozmak isterdim aslında donanım isimlerini sayarak ama yapmadım tekrar dönerim dedim yandaki Carraro bayisine geçtim oradaki abi yaşına gider üzerindeki donanım başlangıç için ideal 1-2 hafta ağrı çekersin vs. gibi şeyler söyledi yani iyisiyle kötüsüyle yol bisikletini anlattı dürüsttü. Dolayısıyla Salcano'ya geri bile dönmedim. Aklı olan Salcano'ya bulaşmasın diyorum. :)

Geri