Scudo Sports

bisikletçinin sevildiği yer varmı

Scudo
Son video kamera şakası gibi:)

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
DNS ayarlarından olabilir.Ayarlarını 208.67.222.222 - 208.67.220.220 olarak değiştirirsen sorun çözülür.

bu yabancı ülkelerde bu durumdaysa yanımızda kurusıkı tabanca taşımakta yarar var baktın geliyo çak havaya bir tane :D

@celalettin turan

Bizim polisler anca 2. videodaki gibi bir uygulama yaparlar.

malesef bu tip olaylar çok oluyor 2 ay önce karadeniz turu yaptım tam turu bitireceğim gün araba çarptı maçkada çarpan adam indi birşeyin varmı falan derken başka bir şöförün dediği ise başka yoldan git heryerde çıkıyor sanki hakkım yokmuş gibi oradan gitmeye bunu söyledi trakyada d100 den giderken kartal araba emniyet şeridine girerek kapıyı açtı bize vursun diye zaten küfür olaylarını duymazdan geliyoruz artık bunlar aklımda kalnalar sadece malesef bunlar olacak inşallah aşılacak önemli olan sabırlı davranmamız ve örnek olmamız varlığımızı insalara hissettirmemiz....

@Cengiz ADANUR

Politi yazısını çevirdiğimde danca çıktı ama bu iki ülkenin dilleri çok benziyor. Politi yazısı dışında dikkatinizi çeken bir şey oldu mu?

@Koray Uzun

Video' yu bir de youtube'da izledim, altındaki bir yorumda Norveç'te geçtiği yazıyordu. Yorumu yapan kişiye güvenmek zorunda değiliz, yanlış da olabilir tabi. Dediğiniz gibi bir kuzey avrupa ülkesi olduğu kesin..

İlk videoda araçtan inip bisikletçiye dalıyolar, bisikletçinin yanındaki diğer arkdaşlarınında eli armut topluyor sanırım, ne takım ruhu ama :) .

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Gelecek yıl 3 yaşına basacak oğlum ve eşimle birlikte nereye doğru bisiklet süreceğiz bilin bakalım ?

Norveç ? :))))

Eskişehir de bisiklet tamamen benimsenmiş . Bunun nedeni bir öğrenci şehri olması . Bisiklet yolu bile var. Aynı şekilde Tekirdağ ' dada gördüm. Şu anda hazırlandığım fakültenin Eskişehir'de olması beni dahada heveslendiriyor bu yuzden.

Geri