Scudo Sports

Bisikletcim.com'a güvenebilir miyiz?

Scudo
www.sundubisiklet.com
www.ykbike.com
(link)
(link)

yalnız almak ıstedıgınız bısklet modelını alacagınız sıteyı arayıp teyıt ettırın..

bu sıteler guvenılırdır... biskletcim.com da stoklarında dogru duzgun bısklet yok..

@Turgay AKSOY

Turgay Bey bisikletcim.com a kızgın sanırım. bugün 2. kötüleyişiniz bu siteyi.

@Berkant.dogan
Bisikletcimcom hakkında olumsuz yorum yazılmış yüze yakın yazı okudum güvenip güvenemeyeceğiniz sizin kararınızdır....

@Uğur Ünalır

Burda ki kardeşlerımı üç-beş sahtekar satıcılara yedırmek ıstemıyorum.. uyarılarım ondandır.. bısikletcım.com ile telden konustum hatta sıtede gordugunuz bıskletlerın cogu ellerınde yok daha dogrusu getittirmıyorlar bıle .. gerısını sen dusun sadece ellerınde salcano nun bır kac modelı var.. ben bıskletcım.com dakı hanımefendıye dıyorum kı carraro varmı dıyorum dıyor kı : bak salcano ng650 var elımızde dıyor .. bız aptal degılız :)

• Beğen
Tepkiler: xxalexx09
performansbisiklet ve Erdoğanlar bisiklet ikisi de alanında çok bilgili, tecrübeli ve ilgili, güvenilir firmalar. tavsiye ederim arkadaşlar...

Pedalla Bisiklet & Doğa Sporları (link)

Sahibi bisiklet konusunda deneyimli olan Serkan Taşdelen.2007 yılında gerçekleştirmiş olduğu Türkiye turunu zevkle okumuştum.Mağaza bu yıl kuruldu ve internet üzerinden de satış yapıyor.Bir kez alışveriş yaptım ve gayet memnun kaldım,tavsiye ederim.

@Turgay AKSOY

O telefonda konuştuğunuz bayan hakkında da oldukça fazla olumsuz mesaj okumuşluğum var ne hikmet ise o firma hakkında yorum yazan ve telefon ile muhattap olan çok fazla arkadaş o bayanın tavırlarından bilgisizliğinden ve iş uzayınca ki ters konuşmalarından şikayetçi, bir gün sırf denemek için arayabilirim :)

Ben daha yeni oradan Mosso wıldfree aldım hiç bir sorunla karşılaşmadım.Ama önce telefonla stoklarında olup olmadığını öğrenmiştim

bisikletçim.com ile alakalı ben de bayaa bi şikayet duydum.

Alışverişlerimi performans bisiklet, kaçkar bisiklet, erdoğanlar bisiklet, decathlon ve yurtdışından bir iki firmadan yapıyorum. Şimdilik hiçbir sorun yaşamadım. Performans bisiklet ve kaçkar bisikleti tavsiye ederim, almadan önce stoklarda olup olmadığını, size uygun kadro boyunu ve temin edip edemiyeceklerini de sormayı unutmayın.
Delta bisikletin de iyi olduğunu duydum, şimdilik herhangi bir alışveriş yapmadım. Erdoğanlar bisiklette tüm ürünler ve performans bisiklette çoğu ürünler kargo bedava, ben tüm alışverişlerimde özellikle kargo bedava ürünleri tercih ederim. İlk baktığım şey budur inanın.

erdoganlarbisiklet.com dan al arkadaşım son derece güvenilir insanlardır.

sitil bisiklet ve volkan bisiklet tavsiye ederim. ikisinden de alışveriş yaptım. özellikle volkan bisiklet oldukça ilgili ve yılmadan en absürt soruya bile cevap veriyor. hatta şuan aaralık sonuna kadar sanalpazardaki dükkanlarında ürün fiyatı üzerinden %10 indirim var. enpara hesabınız ve kartınız da varsa ekstra %20 de ordan alırsınız (gold dükkan olduğu için sorun yok). eft ile alımlarda da site fiyatlarından %15 indirim yapıyorlar.

@Hatice Terlikci

Hatice hanım, siz buyukavm.com sitesinin çalışanı mısınız? Foruma bugün üye olmuşsunuz, toplamda 3 mesajınız var bu 3 mesaj da buyukavm.com'la ilgili.

Lütfen insanları aptal yerine koymayı bırakın.

akildakal.com'da bir ara Sedona 341 görmüştüm. Arayayım bir bilgi alayım dedim, ellerinde olmadığını, ön sipariş aldıklarını, aralık gibi filan ellerinde olacağını söylediler. fiyatları da gayet uygundu. bu konuşma üzerine sipariş açmadım ve beklemeye başladım. en azından daha önce başıma gelen "buluruz abi" muhabbeti yapmadılar.

Geri