Scudo Sports

Bisikletcim.com

Bence en son bayanın yaptığı terbiyesizlik kabul edilemez. Bunlar kendilerini ne sanıyorlar. Güvenilmezdir, boşverin siz yinede alışveriş yapmayın dedikçe bunlar iyice Sahtekarlığa soyunmaya başladılar. Tehditler falan. Bu kadar da büyük konuşuyorum alacağım malzeme dünyada sadece orda kalsa da yine de almam!!!

@muratty

Nerelerden başkalarının görebileceği şekilde şikayet edebiliyoruz.

Scudo
@muratty

Size yanlış ürün gönderilirse geri gönderme yükümlülüğünüz yok.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'dan:
MADDE 7 – (1) Sipariş edilmeyen malların gönderilmesi ya da hizmetlerin sunulması durumunda, tüketiciye karşı herhangi bir hak ileri sürülemez. Bu hâllerde, tüketicinin sessiz kalması ya da mal veya hizmeti kullanmış olması, sözleşmenin kurulmasına yönelik kabul beyanı olarak yorumlanamaz. Tüketicinin malı geri göndermek veya muhafaza etmek gibi bir yükümlülüğü yoktur.
(2) Bir mal veya hizmetin sipariş edildiğini iddia eden bu iddiasını ispatla yükümlüdür.

genel bir konu açarsam daha iyi olacağını düşünüp editledim.

bir arkadaşımız dürümcü kadar bir dükkanları var demişti, ben de gördüm gerçekten dürümcü kadar, yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla satıcıları da dürümcü seviyesinde. Hali hazırda devam eden tüketici hakları heyetinde davam bulunmakta kendileriyle

Bildigim en berbat en kotu ve en sahtekar site. Musteriye saygi sifir adamlar bisiklet malzemesi satar gorunup milletin parasini gasp ediyolar kanimca. Bence herkes tarafindan teshir edilsin ve kimse bu siteden alisveris yapmasin...Gercekten firma hakkinda cok sikayet var ve hicbir onlem yok.... Adamlar nitelikli dolandirici.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sorunu hallettiler.

Hatta iade ettiğim ürün daha kendilerine varmadan, doğru ürünü kargoya vermişler. Aldım.

----

Burda firma sorumlusu ile telefon görüşmesinin etkisi olduğunu sanıyorum. Zaten bana da öyle demişti, hemen kargoya doğru ürünü veririz demişti. Fakat personele kalsa iş uzayabilirdi. Hallolmayacak işler değil, işi bilmeyen personelin ufak bir eğitime ihtiyacı var bence.

Bu dakikadan sonra agzinla kus tutsalar bedava cannondale verseler benim isim olmaz bisikletcim.com ve diger yan kuruluslariyla....

bisikletçim.com dan matara ve matara kafesi almayı düşünüyorum.fakat ne kadar kargo fiyatı ödeyeceğim ile ilgili birşey yazmıyor.

Genelde 4.5 - 5 arası alıyorlar kargo firmaları fakat anlaşmalı olduğu kargo şirketi varsa daha da ucuz olabilir tabi iyi forumlar.

Salcano xrs 070 siparişi verdim bugün.Merak ettiğim ise kutu içeriğinde gidon bandı da gönderiliyor mu ? Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim

Bu hafta bir bisiklet siparişi verecektim, Allah'tan dikkat ettim de mağduriyet yaşamadım, biliyorsunuz bu sitenin birden çok internet sitesi ve online mağazalarda üyeliği var, müşterileri arasında memnun olanlar da var, bu ayrı bir konu şimdi, neyse, beğendiğim bisikletin siparişini vermeden önce istediğim kadro boyunun mevcut olduğunu gördüm, yine de bir mesajla sorup teyit etmek istedim, var dediler, güvenemedim ve bu defa da telefon açtım, firmanın müşteri hizmetlerindeki görevli bayan sadece siparişi vermem gerektiğini ve sonrasında kadro boyunu temin edeceklerini söyledi, yani var dedi, bu defa da aynı bisikleti başka bir online mağaza da gördüm, satan firma bisikletcim.com firmasıydı yine, fakat orada da istediğim kadro boyunun olmadığı yazıyordu, ilanda bizzat yazmışlardı, tekrar bir mesaj göndererek kadro boyunu sordum, bu defa da stoklarında olmadığını söylediler... Ben de vazgeçtim tabii.

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
Arkadaşlar 31 ocakta 2018 tarihinde bisikletcim.com dan carraro sporttiv 225 51 kadro 28 jant bisiklet aldım, 3 günde elime ptt kargo ile ulaştı %100 güvenip sipariş verebilirsiniz... Olumsuz yorumlara aldanmayın...

Geri