Scudo Sports

Bisikletcim.com meraklı bekleyiş

Scudo
Hayır, kötü değil. Firmanın kargolama ve takip no bildirim süreci uzun. Ancak kargo süresi kısa. Bana da aynı şekilde mesaj geldi. Ertesi gün öğlen saatlerinde bisiklet servisi olan arkadaşım cepten arayıp bisikletin hazır dedi. :)

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
Cumartesi ;

Sonuç aynı yine beklemedeyiz sabırsızlıkla :)

Yurt içi kargo hafta sonu çalışmıyor mu ? Bilgisi olan varsa söylesin

Dünden bu yana sipariş durumunda bir hareketlilik yok ( yurtiçi kargonun sipraiş durumunda )

Tahminen yarın elime geçer ürün.

Hadi hayırlısı ...

@DOKTORBEY merhaba yurt içi kargo cumatesi çalısıyor ama bölgelere göre dağıtım saatleri değisiyor ama pazar gunu dagıtım yapılmıyor diye biliyorum şimdiden hayırlı olsun bol pedallı günler.

• Beğen
Ben 29 mayıs 2015 öğlene doğru istanbulda kliksa üzerinden bisikletcim.com dan xrs040 siparişi verdim.Firma sivasta biliyorsunuz. 30 mayıs 2015 günü öğlen yani yaklaşık 24 saatte UPS kargo ile elimdeydi :)

• Beğen
Arkadaşlar sakin olun Allah aşkına. Özellikle konu sahibi. Ya sanki bedavaya yada yurt dışından aldınız :) Parasını verdin sonuçta. Bir sorun olmaz.

Sana korkman gereken şeyi söyleyeyim. Önemli olan geldikten sonrası. Bakalım bisiklet nasıl çıkacak :D

• Beğen
@Umut Tekin @x-rayted @Kadirhan @mahmut koç

Arkadaşlar sağolun bisiklet geldi

Şuan şübede

Fakat bisiklet kutusu araca sığmadı :D :D

Mecbur yarın ki dağıtımı bekliyeceğiz

Bisikleti düşündükce heyecanlanıyorum :)

Bakalım hayırlısı yarın ayrı bir konuda bisikleti incelerim büyük ihtimal

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hadi hayırlısı inşallah...

@DOKTORBEY Bende sizin gibiyim hocam. Tezcanlılık mı denir artık neyse.:) Ben olsam onu ordan emanet araba bulur, taksi tutar vs. bir şekilde alırdım.:)
Hayırlısı diyelim.

• Beğen
@AliÇimen

bisiklet montajlı gelmiş çok şaşırdım kargo parası biraz bisikletcime kitlenmiş olabilir. :D

@DOKTORBEY Zaten az yer kaplaması ve güvenlik için montajsız gelmek zorunda. Montajı da on jantın, gidonun, selenin ve borusunun bir de pedalların montajı. Kargonun girdiğini sanmıyorum onlar anlaşmalı oluyorlar genelde.

@AliÇimen yanlış yazdım kusura bakmayın bisiklet montajlı geldi. Bende montajsız sanıyorum ama montajlı gelmiş acayip

Geri