Scudo Sports

Bisikletcim.com meraklı bekleyiş

Scudo
@DOKTORBEY Ne demek içinizdeki tereddütü bir parça azaltabildiysem ne mutlu bana.Aynı heyecanı ben de yaşamıştım tabii , çok normal.Bu arada Kütahya'lı mısınız?

Neden moralini bozuyorsun arkadaşım ? Daha olmamış bir şey için ne bu umutsuzluk. Ben çok bilirim hepsiburada'dan aldığım ürünün bir hafta sonra elime geçtiğini.

@Tolga Çelebi sizde haklısınız dedim ya 1 yıllık bekleyişden sonra böyle haberler alınca insan ister istemez ye's e kapılıyor

@DOKTORBEY Ben de şuan Üniversite için Kütahya'dayım.Artık bir tur verirsiniz :)

ben gittim kendim gördüm seçtim mağazadan aldım en içe sineni bu sanırım, hayırlı olsun bu arada kötü bisiklet değil

@Ceyhun Özkan Siz "Her hafta arandım" diye yazınca, bisikletiniz kaç haftada teslim edildi diye düşünmeden edemiyor insan :)

@DOKTORBEY Satın aldığınız ürünün sayfasında, ortalama bir teslim süresi belirtilmiş mi? Bu süre zarfında bisikletiniz kargoya verilmezse, siparişinizi iptal edin ve ürün bedelinin kredi kartınıza iadesini talep edin. 1 hafta içinde kredi kartına iade yapılmazsa (ki kuvvetle muhtemel yapılmayacak, sizi oyalayacaklar), bankanıza "harcamaya itiraz" dilekçesiyle başvurup kredi kartınızla yaptığınız bu harcamanız neticesinde tarafınıza ürün/hizmet teslim edilmediğini belirtin ve harcama kaleminin banka tarafından iptal edilmesini talep edin.

@Mehmet Altuğ adamlar dedi zaten en geç hafta sonuna kadar kargoya verecezdiye vermezlerse sizin dediğinizi yaparım.

@DOKTORBEY
Temennimiz o şekilde. Hayırlısı diyelim

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
@Mehmet Altuğ Teslimat merkezden uzakta oturmama rağmen 4-5 gün sürmüştü diye hatırlıyorum.

@DOKTORBEY Bahsedilen siteden 2 ay önce Salcano City Fun 70v sipariş ettim. Kargolama süreci 4 günü buldu. Kargolanmasından sonraki gün bisiklet elime ulaştı. Merak etmeyin. Kargolama süreçleri biraz uzun maalesef.

• Beğen
Çarşamba:

Sonuç yine aynı beklemedeyiz

Sipariş durumu hala bekleyen

Kısacası hala bir gelişme yok

Aklıma kötü şeyler gelmeye başladı artık

Her şeyi görmek için sabırsız olsada bekliyecez

Güzel kardeşim.Her şey elektronik ortamda gerçekleşmiş.Her şey ortada gelmezse paranı geri alır gelirse bisiklete bineceksin.Gelmeme gibi bir durum olmaz.Bazıları aliexpresten buf alıyo 2 tl ye o bile geliyor dert etme germe bizi de.

Ayrıca şu avatardaki hatunu gördükçe içim acıyor..Değiştir şunu yaw:cool:

İnternetten alışverişlerde -çok saçma sapan bir site değilse- korkmanıza gerek yok. Ürün mutlaka gelir. Ben yurtdışından 0,85 e balon alıyorum. 1 ay sonra ptt getiriyor. Heleki piyasaya bir sürü bisiklet satan bir firma kolay kolay hata yapmaz

• Beğen
Perşembe ;

Sonuç yine aynı

Sipariş durumu hala "bekleyen" .

@DOKTORBEY Bu ne telaş yahu[emoji4] STM(Sizin Taksitli Mağazanız) bizim burada(Tokat) bakteri gibi her yere yayılmış durumda Sivas merkezli yakın illerde de var. Yani göndermeme gibi bir durum olmaz bu konuda emin olabilirsiniz. Geç olsa da gelir çünkü işi sadece bisiklet değil. Ne ararsanız var [emoji38] Bu yüzden biraz daha sabır.

• Beğen
Geri