Scudo Sports

Bisikletcim.com meraklı bekleyiş

DOKTORBEY

Forum Demirbaşı
Tepki
235
İsim
Samet
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar dün bisikletcim.com dan bianchi tdl 1100 sipariş ettim

Sorun şu ki bisikleti , şikayetleri okumadan aldım bakalaım nasıl bi sonuç çıkacak

Ve hiç olumlu mesaj görmedim şuana kadar :( umarım sonu hayırlı olur

Pazartesi itibaren gelişmeleri buraya yazacağım ve bu konuya somut bir açıklık getirmeye çalışacağım.

Scudo
Küçük şeylerde sorun çıkmıyor ama tabi kapıda ödeme aldım.
Kargo şirketleri bile kapıda ödeme alınca kapıya gelip bulamadığı Zaman arıyor. Ama peşin verince kimse sallamıyor. Nakit olunca bayılıyorlar.

Taksitleri durduramayacağına göre sorun olursa limitinden düşülen toplam rakamı taksit taksit yerine koyacaklar demek. Yani 1 taksidi ödeyip iyade etsenizde 9 taksit bitene kadar kart limiti kilitli kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: MertAG
@Zekeriya Çab

Yeni birşey daha öğrendim eyvallah..

• Beğen
Tepkiler: Dogukanersoz
Olumlu değil 100 tl kart limiti varsa 90 tl birşeyi 9 taksitle alırsanız 10 tl il taksidi ödeyip ürünü iyade etsenizde 10 tl ilk taksidi geri ödeselerde 20 tl limit her ay 10 tl artarak 9 ay sonra 100 tl olur. İade ettiğiniz bir şeyin yenisini başka yerden almaya kalkarsanız kk limitini artırmak zorunda kalırsınız.

• Beğen
Tepkiler: engin444
Pazartesi:

Bisikletcim.com'un facebook üstünden biraz diyaloğumuz geçti

- "Değerli müşterimiz ürününüz kargoya hazırlanmakta. İyi günler dileriz." dediler

Bisikletcim'in sayfasındaki üyeliğimden siparişlere baktığımda şöyle bir tabloyla karşılaştım

(link)

Facebook sayfasına sordum "ürün önerimi" ne demek diye henüz cevap alamadım

Bakalım yarın ne olacak

@MertAG
Aynen öyle oluyor başıma geldi aylarca taksit taksit iadesini bekliyorsun

@DOKTORBEY
Umarım kazasız belasız bisikletinize kavuşursunuz

@soneryen İnşallah, iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Salı:

Dünkü sorduğum "ürün önermesi" adlı terimin ne olduğunu açıklamadılar ama telefondan en geç hafta sonuna kadar kargoya vericez dediler.

Şuan sipariş durumu "Bekleyen" umarım hayırlısıyla gelir bisiklet .

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Boyle kucuk internet pazarlanacilari siparisi alir sonra aldigi siparisteki urunu bir baska toptan saticidan ister. Bisiklet sizin siparis verdiginiz internet saticisinin elinde degil o da mal bekliyor. Yani aslinda o bir araci tam bir satici degil. Siparis verdiginiz bisiklet o saticinin eline gecerse size yollar. Gelmezse siz beklersiniz en sonunda iptal edersiniz ondan sonra ugras dur.

Sonuc olarak dua edin bisiklet cabucak gelsin de size yollasinlar..

Bisikletçim sivas merkezli bir mağaza stm olarak geçiyor yanlış bilmiyorsam. Özellikle fiyat politikası bisiklete yeni başlamış kişileri saza.. pardon mıknatıs gibi kendine çekiyor. Benimde böyle bir saza.. pardon alışverişim olmuştu. Sizin saza... pardon alışverişinize gelirsek bisiklet artık bir şekilde gelir ama ne zaman gelir orası biraz meçhul.

@DOKTORBEY
Heyecanını anlıyorum. Güç olmasın geç olsun der büyükler. Bu bisikleti ne badireler ile almıştım dersin tatlı bir anı kalır

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
@İbrahim Aslanhan @soneryen çok hakılsınız zaten 1 yıldır bu bisikletin hayaliyle yaşadım endişelerim o yüzden . 1 yıl bekleyip sonun kazıklanmayalımda sonu ne olursa olsun

@DOKTORBEY Moralinizi bozmanıza hiç gerek yok.Şu an kullandığım bisikletimi ben de sizin gibi o siteden sipariş etmiştim ve kısa bir sürede ptt kargo ile elime ulaştı.Yalnız alışverişten sonra ufak bir sorun olmuştu.Havale yaptığım tutarın dekontu elimde olmasına rağmen beni düzenli olarak her hafta bir görevli arayıp , 'aldığınız bisikletin ödemesini yapmanız gerekiyor' diyordu.Son aradıklarında durumu detaylı bir şekilde izah ettim , onlarda dekontu taraflarına mail atmamı istediler ve sorun çözüldü.Genel olarak ben memnun kaldım.Şu an "nazar değmesin" makinemle çok mutluyum :)

Geri