Scudo Sports

Bisikletcim.com firma internette gözüktüğü gibi içi dolu bir site değil (doladırıcı)

@enes savaş

Okadar emin olmayın bu sorunları, noktasına virgülüne dek aynen yaşadım
Umarım birgün sizin başınızada gelirde arkadaşın ne demek istedigini anlarsınız..

Scudo
hepsiburada dan 20 ayrı siparişim olmuştur hiç sorun yaşamadım. kullanıp bozduğum ürünü bile arızaya gönderip para iadesi olarak aldım. birde ilginç bir olay oldu 30 liralık bi ürün aldım iade ettim. 1 haftada iademi aldım hesabımda gördüm hiç bi sorun yok. 3 ay sonra tuttular aynı ürünü bana geri gönderdiler. bende teslim almadım benim siparişim yok dedim kargo ellerine geri ulaştı adam aradı neden almadınız ben dedim bu ürünü aldım iade ettim paramıda aldım. durduk yere geri gönderdiler dedim adam tamam teşekkürler iyi niyetiniz için dedi. 2 hafta sonrada bi daha para iadesi yapıldı. bende aradım söyledim mail attım hesaba yansyan iadenin görüntülerini attım. herşeyi yapdım ama adamları fazla ödeme yaptıklarına inandıramadım. böyle bi kayıt yok bi sorun görünmüyor dendi ben elimden geleni yapdım siz bilirsiniz dedim. ne yapiym daha ne yapiym :)

(link)

Klavyeyi alan şikayet yazmış,bir adres değişikliği için şikayet edilir mi, e-mail denen birşey var

Hepsiburada'dan bir çok ürün aldım,bir problem yaşamadım,

Firmanın illaki eksiklikleri yanlışlıkları olabilir,ama gereksiz şikayet insanları bıktırır..

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
bu uyarıların dikkate alınacağından şüpheniz olmasın......

hepsiburada dan bende çok malzeme aldım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Ama hata yapmış olabilirler.

Bisikletcim.com gerçekten işe yaramaz bir firma,

Yol bisikleti sorarsınız, ama size MTB önerir stoğunda yoksa.

@enes savaş

Ben de dahil olmak üzere hepsiburada.com'dan bisiklet alıp da sorun yaşamadan kimseyi görmedim.

@Karamurat1975

Pek hoş bir temenni olmamış dostum.Biz burda sıkıntıları paylaşıyorsak başkalarının canı yanmasın diye paylaşıyoruz

@semih çelik

Hocam senlik bişe kalmamıs artık kendileri kaşınmışlar :D :D :D

Valla bende bu bisikletcim.com dan bir sigma 16.12 wireless km saati almıstım.Burda yazanları okduktan sonra direkten dönmüşüm diyorum sadece.Gerçi aynen söylenenler gibi bisikletcim.com değildie baska bir spotcunun faturası ile geldi bu aksam faturayıda buraya upload ederim.Ayrıca hepsiburada.com dan birçok alısveriş yaptım bende de hiç sıkıntı olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
Hepsiburada.com yerine göre iyidir ama yerine göre de insanı hayatından bezdirir... Ödemelerimde hesapları karıştırmış muhasebeci olacak embesil 7 ay 150 lira peşinde koştum mahkemelik oluyorduk sonunda iadesini aldım. Herhalde 3000 dakika civarında telefon görüşmesi yapmışımdır ve en az 70 kayıt açılmıştır. Telefon açtığımda herkes tanıyordu :)
yani denk geldi mi geliyor... Ortalama 20 bin tl civarında alışverişim olmuştur birkaç tanesinde sorun çıktı o kadar şuan ki dönemde alışveriş yapılacak güvenilir firmalar arasında gelir ... Özellikle kampanyaları tam benim için 500 - 1000 tl lik alışveriş yap 100-150 tl word puan vs kazan : )

'hepsiburada' amman diyorum başka bir şey demiyorum.şansta gerek tabi ilk alışverişte hiç hoş olmadı.

@Karamurat1975

Başıma gelmesini istediğiniz BEDDUA için teşekkür ederim , İnşallah bana beddua ettiğiniz için mutlusunuzdur...

Geri