Mehmet Ali AYDIN
Üye
- Tepki
- 1
3 hafta önce siteyle ilk kez tanıştım alcağım şey de sadece bsikletime yama almak. Araştırmalarıma göre fiyatı piayasa göre iyiydi çinden ebay üzerinden alsam o fiyatlara denk geliyodu ben de daha erken elime ulaşır diye hiç uğraşmadım ve siparişimi verdim aradan bir hafta geçti benim ürün elime ulaşmadı ve firmayı aradım siparişim ne oldu diye ve bana isterseniz başka ürün göndereleim dediler yada bekleyin pzt günü size kargolayacaz dediler bende pzt gönderin dedim pzt oldu aradım ne oldu diye bugun gelmedi yarın gönderecez en sonunda salı günü iptal ettim ürünü. Şimdi tabi iptal olduktan sonra para iadesi kısmı kaldı. Hala paramı almaya çalışıyorum yok muhasebeyle görüştük size gönderecez diyorlar gün sonu oluyor hiç birşey yok ertesi gün arıyorum yine aynı şey vallahi canım çok sıkkın işin parasında değilim 10 tl lik bir yama her tarafaı zarar olsa önemli değil. Ama başaka arkadaşlar burdan bsisiklet ve daha ciddi ürünlerin siprişini veriyor mağdur olmayın. Ben hala paramı almak için uğraşıyorum.