Scudo Sports

Bisikletçilerin Metallica sevdası

Kulağa hoş gelen bir çok müziği dinlerim fakat, ben sevemedim bu metal denilen tınıyı :kötü:

Scudo
@Cyanide

kullanıcı adınızın bir metallica şarkısı olması enteresan :D

• Hahaha
Tepkiler: Emre Yönlüer
@makaram
Metalica mı? Ne metalicası? :ssrtcbya: Ben işin kimyasındayım üstadım albümleri benden uzak.
-löperde löperdee. :mzkdnlmk: Sizin ne işiniz var bur da onu kaçırdık yahu? :D

@makaram küsmek, darılmak yok bu arada. Affınıza sığınarak yazıyorum yanlış anlaşılmasın :hhhhhh:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: makaram ve BarkinD
@makaram
sizinde kullanıcı adınız Yurt seven kardeşlerin bir şarkısı biz bişey diyormuyuz :D işin espiri tabi ki

ben solo turlarda seviyorum müzik dinlemeyi ama daha çok Türkçe jazz dinleyip sakin sakin gitmeyi seviyorum..

• Beğen
Tepkiler: makaram
@makaram

Trafikte ve şehir içinde kesinlikle çok yanlış kulaklıkla dinlemek. Ben Aydın gibi ıssız ve yolları güzel olmasına karşın trafiksiz bir kentte olma şansına sahip olduğum için bazen özellikle yokuş tırmanırken Trash Metal tercih ediyorum. Arazi sürüşlerinde ise genelde arkadan eşlik eden Slayer oldukça hoş gidiyor. :)

• Beğen
@BurakMehmet

yurt seven kardeşlere bağlanması doğru değil. kendisi anonim bir halk türküsüdür :D kıraç da söylemiştir rock versiyonunu.

ben kendim de halktan gelmiş bir metallica sevenim sonuçta. o yüzden kullanıcı adım dinlediğim müziğe uyuyor :D

Makaram Sarı Bağlar (link) (link)
Derleyen: Muzaffer Sarısözen
Kaynak Kişi: Selahattin Mazlumoğlu
Notaya Alan: Muzaffer Sarısözen
Yöresi: Diyarbakır

Anonim türküler kaynağı pek belli olmayan türküler için kullanılır. Bu anonim bir türkü değil.

• Beğen
Metallica,Linkinpark,Apocalyptica,Evanescence,vb. candır gaza getirir adamı?

Rock güzeldir :) Agresifleştiriyor.

Metallica, acdc, Cem karaca, barış akarsu, System of a down, envai çeşit sanatçı ve grup dinliyorum, telefonu cebime koyuyorum sesi az da olsa geliyor böylelikle insanlar da fark ediyor, bence bisikletlinin sabit bir müziği yoktur yaş getirisi gereği en uygun müziği dinler.

psy trance der susarım :)

Geri