Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Scudo
@Obsrn
(link)

Vakti zamanında yarım bıraktığım bir filmdi, burda yakalayınca tekrar izledim. Ama neden yarım bıraktığımıda anladım. Konu güzel, ana fikir güzel, oyuncular zaten güzel. Sadece tempo düşük. Senarist ve yönetmen geleceğe dönüşün senearisti anladığım kadarıyla. Filmin popüler olamamasında ki sebep demekki spielberg dokunuşu olmaması.

@Cem Tunç
(link)
buda iyidir.

(link)
Spielberg'in son filmi..Spielberg,son çektiği filmlerdeki çizgisini korumuş..Masalsı,daha çok çocuklara/gençlere yönelik bir film daha çekmiş..Olmuş mu,olmuş..Başka bir yönetmen çekseydi olmazdı ama..
Spielberg filme imzasını atmış..
Teknoloji artık film sektöründe dibine kadar kullanılıyor..Ben pek sevmiyorum bunu ama yapacak bir şey yok..Talep arz meselesi..
Çok hareketli bir film..10/7

(link)
Suriye (göçmen) konusu işleniyor..Başroldeki oyuncu fena oynamamış..10/5
-------------------------------------------
(link)
2016 yapımı,çok iyi bir film olan ''zombi ekspresi'' filminin yönetmenin,yeni filmi..
Konu saçma ama film izlettiriyor kendini..Eğlenceli bir film..10/6

Yıldızlararası, Başlangıç, Piyanist, Hayat Güzeldir, Mama, Korku Seansı 1-2 ( İlk aklıma gelenler )

Dosyalar

• 51CX0D7RBKL._SY445_.jpg
    51CX0D7RBKL._SY445_.jpg
    42,8 KB · Okunma: 10
  • 7106uLYY2LL._SY550_.jpg
    7106uLYY2LL._SY550_.jpg
    63,6 KB · Okunma: 11
  • 20361351.jpg
    20361351.jpg
    52,7 KB · Okunma: 12
  • 265604702_d16df647-c900-40e1-a669-c0deaabd40e9.jpg
    265604702_d16df647-c900-40e1-a669-c0deaabd40e9.jpg
    34,5 KB · Okunma: 11
  • fullhd-korku-seansi-the-conjuring.jpg
    fullhd-korku-seansi-the-conjuring.jpg
    33,8 KB · Okunma: 11
  • Interstellar.jpg
    Interstellar.jpg
    122,1 KB · Okunma: 11
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
(link)
Kaliteli bir gerilim filmi..Senaryo biraz daha iyi olabilirdi..Başroldeki Claire Foy hem çok güzel,hem de çok iyi iş çıkarmış..10/7

Diktatör ((link)) imdb puanı 6,4/10 tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Film degil de uygun gorurseniz ben bir dizi tavsiyesinde bulunacagim. Izleyen olmustur mutlaka ama "Lucifer" adli diziyi izlemeyenlerin takip etmesini onereyim. Dun kesfettim ve acayip komik anlar bulunuyor :D.

@Infinity dragon

jurassic-worldyikilmis-krallik.jpg

Bu filme bugün gittim.Benim için yine harika bir filmdi.

Bu filmde de ilk serilerdeki gibi animatronic(robotik) dinozorlar kullanıldığı için görseller oldukça gerçekçiydi.Ancak filmi 2 saate sığdırmak için olaylar biraz çabuk geçti sanki:naslyany:.Zaten ilk 4 seriyi izlemediyseniz bu filmi pek anlayamazsınız.(İlk 4 seriyi hala izlemeyen var mıdır acep o_O)
Yıllar sonra gelen 4. devam filminin ardından 2 devam filmi daha gelecek diyorlardı.Bu filmin sonunda dinozorların anakaraya dağılmasıyla 6. serinin de geleceği kesinleşmiş oldu.

Filmdeki yavru Blue çok tatlıydı :huhuu: Ben daha çok Mosasaurus sahnesi bekliyordum ama onu filmin en sonuna koymuşlar.Geminin ardından bakakalan Brachiosaurus'a da çok üzüldüm, söylemeden de edemicem :agla:

• Beğen
Tepkiler: kaju
battle for sevastopol, savaş türünde sevenler için çok beğendiğim bir film olmuştu.
the fall, lee pace için izleyip yine çok beğenmiştim.

Aslında hoşuma giden her filmi not ediyorum ama şuanda aklımdaki bir kaç taneyi yazayım
The Blues Brothers : Enstrüman çalanlar kendi alanlarında tanınmış kişiler
The School of Rock : Jack Black kendisi de müzikle uğraşmış bir birey tenacious D - daha iyi olabilirdi
Sound of Noice : Çılgın davulcuları ve farklı yerlerde ve aletlerle yaptıkları müzik
High Fidelity : Jack Black burada da var, öncekilere göre müzik çok ön planda değil
Stranger Than Fiction : Will Ferrell 'in başrolde olduğu bir film
The Hurt Locker : Irak'taki Amerikan ordusunda bomba imha ekibini yaşadıkları. İlk defa Denizli-Ankara otobüste gelirken izlemiştim.
Ruby Sparks : Hayalindeki kızı bir kitapta anlatıyor ve bir anda karşında çıkıyor

ilave edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: specific
El Cid(1961): Sophia Loren oynuyor ismi en tanıdık gelebilecek olan kişi oyuncu kadrosunda. Şiddetle tavsiye ederim, müziği tanıdık gelecek :islik:.

Meet Joe Black: Bunda da Brad Pitt abimiz var biraz fantastik biraz romantik.

@halil halil
Ne kadar hızlı ve çevik, ayrıca bisikleti yol bisikleti değil. Ne kadar enteresan :p
Bu filmi izlemedim ama tomb rider filmleri iyi olmuyo. Beni tam doyurmuyor.

dış mekan ve cgi biraz arttıtılsaymış güzel sonuç çıkacakmış

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri