Scudo Sports

Bisikletçilerin çirkin davranışları

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Burada örnek vereceğiz.
Salcano'yu bisikletten saymamaları ve Cervélo Trek Look vs kullananlara saygı göstermeleri. Bunlara "elit lobi" diyoruz.

Scudo
Atıyorum 2 bin liralık, amacına uygun bisiklet isteyen birine ‘ kardeş bence 300-400 daha kat xxx i al.’ demeleri:D Abi xxx i alayım o zaman diyorsun bu sefer bi 400 daha ekleyip yyy almak için aklını çeliyorlar:D:D

Yayalara ve araclara kizarken benzer hatalari kendileri yapmak;).

@Serkan Mıstınoğlu

Bir de bu emminin dari yiyisine bittim:koptum::koptum::koptum:.

@Bisiklet sever 93 kırmızı ışık anında araçların arasında beklemez büyük tehlike taşır bu yüzden en öne geçmeleri normal karşılanmalıdır aksi taktirde yeşil yandığında bir araç kadar hızlı kalkamadıgı için sıkışma tehlikesini beraberinde getiriyor. Kırmızı da geçmeleri ise yol müsait ise neden sıfır dan güç harcayıp kalkış için çaba sarfetsinler ki ...

@Kayaemre

En saga gecip yesili bekleyebilir bence. Sahsen oyle yapiyorum. Siz de bir aracsiniz. Ne kadar polisimiz umursamaz davransa da size de ceza yazabilir isikta gecmekten.

@Kayaemre

Abi doğru soyemişsin ama şöyle bir şeyde var yolu boş sanıp ortaya atlayanlarda var arabaların arasından geçerken aynaları sürükleyenide var bence yapılmaması gereken bir şey kişisel görüşüm böyle

Bırakın birileri "Trek iyi" başkaları "Salcano kötü" deme özgürlüğünü kullansın. Sizce doğru olana değer verip geçin.

Aslında ben de sizin bu başlığı açma özgürlüğünüze saygı duyup kenara çıkayım. Ama bir kere yazmış bulundum, silmeyeyim izninizle :)

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@CmlCLK @Bisiklet sever 93
Elbette doğrusunuz yeşil de geçmek doğru değil lakin unutmamalıyız ki her bölgede işleyiş aynı değildir. 2 yıldır hergün aynı yolu sapmadan sabah iş gidiş iş dönüş saatlerinde kullanırım. sağda bekleme lüksünü cok sunmuyorlar , hadi diyelim sağda bekledim bu sefer şeride girerken sıkıntı yaşatıyorlar. Ben bu yüzden imkanım varsa olabildiğince onlar beklerken mesafemi açıp şeridimde rahat gitmemi sağlıyorum.

Caddelerde arkadaşlarıyla garip garip bağırınarak sürmeleri olabilir.

Yan yana bisiklet sürerkense

Önümde ön kaldırmaları. Genelde düşüp ikimizi de sakatlayacak diye tedirgin olup basıp geçerim.

Grup sürüşünde gereksiz tozutup arkadakinin sürüş keyfinin içine etmeleri.

Hoparlörden pop açmaları. Önümde tozutsa daha iyi...

Bir de sadece bende mi oluyor bilmiyorum da yanımdaki kulaklığın tek tarafını takıp müzik falan dinlerse konuşasım gelmediği gibi sinirim bozuluyor.

Arkadan gelirken ninja edasıyla tin tin tin gelip geçmeleri, uyarmamaları.

Ne pislikmişiz Bee :D

Geri