Scudo Sports

Bisikletçileri görmediğinizde radyonuz sizi uyarırsa!

@kaju doğrudur sıkıntı yaşamamıştır çünkü benim bahsettiğim olay 90 lı yıllarda Van da yaşanmıştı. O yıllarda O Hal uygulaması vardı doğu da ve asker yönetiyordu her şeyi. O yüzden baskın erken gelmişti :)

• Beğen
Tepkiler: kaju
Scudo
Fikir güzel ama Türkiye'de yürümez...
Arabanın yanına yanaşan bir bisikletten şu şekilde anons duyabilirsiniz:
"Gergedan ilacıylaaa erkekliğinizi zirveye taşıyın. 1 değil 2 değil 3 değil tam 8 şişe tam performans gergedan 9.90TL"

@cyclist88 uygulamayı sanıyorum araç sahipleri de indirmiş olmalı anladığım kadarıyla. doğru mu? öyleyse yürümez bu iş. çünkü zaten adam bisikletli görünce gıcık oluyor özellikle yolunu kapatıyor modunda olduğundan hayatta indirip te kullanmaz bu uygulamayı.

Bisiklete bir tane megafon koyup ağzın ile aynı şeyi yapabilirsin, yaparsın yapmasına da kimse seni kaale almaz :)

@rknsycck
90'lar van üniversite ohal. aksiyonun dibiymiş normal tabi. benim anlattığım 2001 kocaeli. iyi soruşturmaya almamışlar arkadaşınızı.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@rknsycck
sağlık olsun diyelim geçmiş gün. konuyuda dağıttık. kusura bakmasınlar.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Gps in söyledikleri bile dinlenmiyor Türkiye'de. Bu uygulama Türkiye'ye gelse, insanlar radyoyu açsa, bizim mesajı duysa bile gelip yine çarparlar o kişiler. Ya telefonla uğraşıyorlar, ya elma yiyorlar ya da şiir kitabı okuyorlar (hepsini gördüm). Allah yardımcımız olsun.

O değilde o cihaza Türkiye'de hangi sesli mesajı kayıt yaparsın acaba:

Örnek kayıt mesajı:
Çek sağa çek sağa... ağız ile polis sesi...

Geri