Scudo Sports

Bisikletçilere müjdeli haber

Scudo
Çoçuklarimiz görür umarim :D

Karayolundan devam tüm riskine rağmen..

İş bizden çıktı bence.Mesela gelecek nesillerin güvenle sürebileceği yerler yapmakta.Biz göremeyeceğiz bence.

50 şer kişilik bisiklet grupları oluşturup belirli zaman dilimlerinde bisiklet yolları istiyoruz pankartı açarak bu süreci hızlandırabileceğimizi düşünmekteyim.

Müjde müjde! Parizien'den müjde size.untitled.png

Hem tv ye haberlere de çıkar bu 50 kişilik gruplar, haber olur :)

Farkındalık oluşturmak eylem ile olacağı kanaatindeyim tüm illerde gerekirse illerin en işlek caddesini trafiğe kapatıp eylem yapılması ve bunu isteğimiz gerçekleşene kadar yapmalıyız hak verilmez alınır @bisikletebin

• Beğen
Tepkiler: ÇAMKOMLU
@el_Aksa_1903

Caddeleri kapatırsak haklıyken haksız duruma düşeriz. Olumsuz bir imaj oluştururuz. Trafikteki durumlar malum, kimse o trafikte beklemek istemez.

@bisikletebin
Eylemler için cadde,yol kapatılır genelde.İzinli yaptığınız sürece neden olumsuz bir imaj oluştursun ki?Her şey ayarlanmış oluyor zaten...

@DurgunDeniz

50 kişilik bisikletliyiz bisiklet yolları için eylem yapacağız hangi caddeyi kapatabiliriz hangi cadde kapatılmaya uygun diye mi izin alacağız

@bisikletebin
50 Kişiden katbekat fazla olur eylemler genelde ve evet,yapacaksınız.Hemen izin al,kapat yolu şeklinde olmuyor olay.Ayarlanıyor ona göre,trafik altrnatif yollardan devam ediyor...

Ama o kadar çok bisikleli yok henüz,ama Gökhan Kutluer'in katıldığı bir istanbul eylemini izlemiştim.Umut verici...

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Düşünüyorum da minibüs yoluna bisiklet yolu yaptıklatını. Sağ şeritte 1.5m lik yol. Yolları ayıran 50cm de bir turuncu plastik dikmeler.

Ve hayal ediyorum da o plastik dikmeleri ezip bisiklet yoluna arabasını park eden kişiler. Bu tablo gözümde canlanıyor hep :))

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@bisikletebin
Valla tomalarla gelip bisikletleri ezerler.

Yada göz altına alınır, bisikletler orda kalır ve çalınır.

;))

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri