Scudo Sports

Bisikletciler hakkında yüksek lisans tezi

mersault

Daimi Üye
Tepki
282
İsim
İlhan G.
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar merhaba. Kendım 3 senedir bisiklet kullanıyorum. Eşim diyetisyen yüksek lisans tezi hazırlayacak. Benim yönlendirmem ile bisikletcilerle ilgili bir tez hazırlamaya karar verdi. Daha önce bisikletcilerle ilgili tez hiç yazılmamış.

Ben tur bisikletcisi olduğumdan gruplar hakkında pek bilgim yok. Görüşmemk ve anket doldurtmak için bisiklet sürücülüğünü profesyonel olarak yapan bir grup ile görüşmemiz gerek.

Sizce hangi gruplar olabilir ?

Scudo
Öncelikle böyle bir konu hakkında tez hazırlamak için adım attığınız icin eşinizi ve sizi tebrik ederim.
(link) ( Pınar PİNZUTİ) size yardımcı olur diye düşünüyorum.

Profesyoneller değil de günlük olarak yaşamının bir parçası haline getirmiş amatörlerle ilgili yapsa daha güzel olmaz mı? Misal yaz kış demeden her gün işine bisikletle giden emekçi arkadaşlarımız çok var bu forumda. Hepsi de yardımcı olmak isteyecektir.

Team novo nordiskle görüşsün. Herşeyi paylaşıyolar zaten. Konusu belli değilse diyabetle ilişkilendirebilir.

Bisikletle tekrardan yaşama dönen dostlarımız var. 20 kg ,30 kg verenler var. Çoraplarını giymekte zorlanıp şimdi atletik bir vücuda sahip olanlarla görüşebilirsiniz. Bisiklet ve diyet birbirinin tamamlayıcısıdır..

• Beğen
Tepkiler: mersault
Geri