Scudo Sports

BİSİKLETÇİLER ÇARŞISINDA YANGIN

Scudo
Bir bisiklet dükkanında yangın nasıl çıkar merak ettim. Geçmiş olsun.

inşallah en az maddi hasarla atlatılır. yazık günah esnafa.

Geçmiş olsun...

@mfurkan elektrik sigortasından çıkmış dostum. Bir anda alev alınca söndürememişler. Itfaiyede sanırım farklı bir yoldan gelmiş. Kimseyes bir şey olmamış fakat esnaf zararımız büyük diye açıklama yapmış.

Bu insanlardan en azindan maliyetine bisikletleri almak lazim ki bir daha ayaga kalkacak gucleri olsun. Gecmisler olsun.

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda kayıplar telafi edilir..

Sigortaları vardır muhtemelen. Can kaybı ve yaralanma olmaması sevindirici. Geçmiş olsun.

bende 1 ay önce bisikletimi buradan almıştım çok geçmiş olsun cana gelmesinde abi

bu arada esnafımıza sahip çıkalım arkadaşlar bisikletlerin fiyatı azalacaktır uygun bir bisiklet bulup alalım ki eski neşe geri dönsün

Zarar elbette buyuktur, bugun en dandik cocuk bisikleti bile 250 tl.
Umarim sigortalari vardir da kurtarirlar. Yoksa vay hallerine.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
yaralanma ve can kaybı olmaması sevindirici. mallar muhtemelen sigortalıdır. esnaf böyle olaylardan sonra zararımız büyük lafını etmek zorundadır tutup "her sezon bir villa parası indiriyoruz bize koymaz" diyecek halleri yok. her ne kadar fukara mekanı gibi görünse de haşim işcandaki dükkanlar işini bilen yerler ve kendi taktiklerini (mesela piyasa rayici 100 tl, 200 tl fiyat söyleyip pazarlıkla 130'a indir; 3, 2, 1 hadi çabuk al git bi daha gelme byez! = normal kar marjı + 30 tl) uygulayarak elde ettikleri yüksek kar ve ciro lüks semtlerdeki bisikletçilerde bile yok. yanlış anlaşılmak istemem, geçmiş olsun derim. dükkanların ekonomik durumları konusunda yüreğinize su serpmek isterim.

bence zararı belediye vermeli oradaki dükkanlar belediyenin diye biliyorum elektrik kontağı da belediyenin o zaman zararı karşılamalı bence

Umarım fazla hasar yoktur geçmiş olsun

geçmiş olsun

Geri