Scudo Sports

Bisikletçi rüya tabirleri

Kuzey Ege

Forum Bağımlısı
Tepki
10.148
İsim
Murat Gökhan
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Cok derin ilim irfan sahibi kisilerden edindigim bilgiler ışığında aşağıdakileri paylaşıyorum:

Ruyada bulvar gazetesinden cekilisle karbon sele borusu kazandigini gormek: cok yakin zamanda hemoroid basur vs sorunlari yasayacaginiza isaret eder. Beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Ruyada tour de france'da etap galibiyeti aldigini gormek: zincirin uzamaya basladigini ve degistirmezsen rubleyi ve aynakolu da yiyecegini haberdar eder.

Ruyada sevdigin kizin baskasiyla evlendigini gormek: sahibindende satmak icin pazarlik ettigin elemanin baska bisiklet almaya karar verdigini gosterir. 200 lira daha kirmadin fiyati, al boyle oldu iste.

Ruyada sana replika kadro satmaya calistiklarini gormek: olm o kiz cok tekin biri degil, boynuzu takar sana, cok aglarsin anlamina gelir.

Ruyada marti scooterin gayet nizami bir sekilde seyretmesi: olmayacak hayaller kurup da aklini bos islerle doldurmamalisin. Biraz daha mantikli olmali ve ayagini yere saglam basmalisin.

Ruyada karbon bisikletli birinin sana selam vermesi: koca adam oldun hala herkese cabuk inaniyor ve guveniyorsun lutfen kendine ceki duzen ver

Ruyada elbiselerinin sana dar gelmesi: hatali kadro boyu secimi yapmak uzere oldugunu isaret eder. 1.90 adamsin senin ne isin olur m kadro ile?

Ruyada karbon bisikletli kizlarin sana "gel birlikte surelim turlayalim" demesi: abazalikta daglari delecek mertebeye ulastiginin gostergesidir. Acilen biseyler yapilmasi gerekir.

Ruyada kadrodan gelen cit cit seslerinin nereden geldigini bulmak: nirvana, utopya, ermislik falan ne varsa hepsine ulasacaginin gostergesidir. Harcaniyorsun buralarda diyorum hep.

Ruyada el bab-rakka-kobane-afrin-halep turu yapmak: maceraci bir kisiliginiz var ve iciniz hep kıpır kıpır. Bu cok iyi birsey. Ama yine de gece yatmadan once yediklerinize dikkat edin. Mesela o son tabak kurufasulyeyi yemeyecektin usta.

Ruyada karbon kadroya gectigini gormek: bu kur ile anca ruyalarda gorulebilecek bir hadisedir.

Ruyada uzun suredir gorusmediginiz kisinin arayip borc istemesi: kadro kulaginin kirilacaginin gostergesidir.

Ruyada cizgili pijamanin uzerine astana formasi giyip ayaginda terlikle Bim'e gitmek: bunu ben bile cozemedim, bu nasil ruya aq? Ne iciyonuz olm?

Scudo
"Ruyada cizgili pijamanin uzerine astana formasi giyip ayaginda terlikle Bim'e gitmek: bunu ben bile cozemedim, bu nasil ruya aq? Ne iciyonuz olm?" ahahah bro yaaa 🤣🤣🤣❤
Bir an "Ben ne zaman yazdım bunu? " tribine girdim. Replika bir Mario kaldato yazisini gordum ahir omrumde ya tesekkurler.
Başarılı babbaBajajajaj
Screenshot_20210702-204107-1.jpg

Ruyada karbon bisikletli birinin sana selam vermesi: koca adam oldun hala herkese cabuk inaniyor ve guveniyorsun lutfen kendine ceki duzen ver

ahahaa 🤣🤣🤣

rüyada 2x10 m4100 setli rs recon maşalı scott kaybetmek tabiri nedir abilerim rüyada bi bisikletçide çalışıyorum orda kaybettim müşterininmiş :(bide giro isoide kask aldım çalıştığım yerden

rüyada 2x10 m4100 setli rs recon maşalı scott kaybetmek tabiri nedir abilerim rüyada bi bisikletçide çalışıyorum orda kaybettim müşterininmiş :(bide giro isoide kask aldım çalıştığım yerden
Eline çok güzel fırsat geçecek çok istediğin o seti alman için aman dikkatli ol yoksa kaçacak elinden

@MAERKEK çok istediğim set mi yeni bisiklet geliyor olabilir mi yeni set çok masraf çıkarır arka göbek falan pazarlıkla bisiklete bağlaya bilirmiyiz :koptum:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Rüyamda bisiklete biniyorum. Arkamdan bir robot kovalıyor. Ben o kadar hızlı gidiyorum ama peşimi bir türlü bırakmıyor. Sonra beni yakalıyor ve robotun suratına bir bakıyorum:İ. Melih Gökçek:krktm:
Dostlar bir yorumlayıverin sevabına.
@Can Çelik @Mehmet Altuğ @Kuzey Ege @Sadettin Z.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@hamlet2006

Bu hiç hayra alamet değil. Üç vakte kadar seni kaçırıp Ankapark'ın kurulu olduğu arazinin altındaki zengin jelibon madenlerinde köle işçi olarak çalıştıracaklar, aman diyeyim.

Günlük jelibon kotasını dolduramazsan Beyaz Tv'de dandik 5. sınıf film izleterek işkence edecekler.

a bisiklete biniyorum. Arkamdan bir robot kovalıyor. Ben o kadar hızlı gidiyorum ama peşimi bir türlü bırakmıyor. Sonra beni yakalıyor ve robotun suratına bir bakıyorum:İ. Melih Gökçek:krktm:
Dostlar bir yorumlayıverin sevabına.
@Can Çelik @Mehmet Altuğ @Kuzey Ege @Sadettin Z.
Chat CPT diye birşey var 😃
Bu rüyayı Sigmund Freud’un psikanalitik yaklaşımıyla yorumlayacak olursak, birkaç temel öge üzerinden gitmemiz gerekir:

1. Bisiklet sürmek

Bisiklet, rüyalarda genellikle bireysel denge, kontrol ve özgürlük arzusunu temsil eder. Freud’a göre, rüyada bisiklet sürmek kişinin yaşamındaki bağımsızlık çabalarını ve kendi güdüleriyle başa çıkma çabasını simgeler. Yani bilinçdışında, kendi yolunu çizme ve kontrolü elde tutma isteğin olabilir.

2. Robot tarafından kovalanmak

Kovalama rüyaları, Freud’a göre bastırılmış korkuların veya kaygıların sembolüdür. Robot ise insanlıktan uzak, mekanik ve duygusuz bir otorite figürü olarak düşünülebilir. Bu durumda seni kovalayan robot, bilinçdışındaki bir baskı, belki de toplumsal normlar ya da seni sınırlandıran bir otorite olabilir.

3. Robotun İ. Melih Gökçek çıkması

Freudyen perspektifte rüyadaki yüzler, genellikle bilinçdışındaki baba figürü, otorite ya da toplumdaki güçlü simgelerle ilişkilidir. Melih Gökçek, bir dönem çok tartışılan bir siyasi figür olarak bilinçdışında otorite, denetim ya da eski düzen temsilcisi olabilir. Onun yüzü, senin bilinçdışındaki bir güçle ya da geçmişten gelen bir figürle olan çatışmanı simgeliyor olabilir.

---

Genel Freudyen Yorum:

Bu rüya, muhtemelen yaşamında kontrolü eline alma çabanla birlikte seni baskılayan, takip eden bir “otorite” figürüyle (baba, patron, toplum baskısı vs.) yaşadığın içsel çatışmayı temsil ediyor. Ne kadar hızlı gitsen de (yani çabalasan da), bu baskıdan kurtulamıyorsun. Sonunda yüzleştiğinde ise o baskının tanıdık, somut bir temsilini görüyorsun.

Gece insanın üstü açılınca böyle olabiliyor bazen 😃
Keşke öyle olaydı.
Sayın Gökçek, kendinin suratın olduğu ve birebir beden ölçülerinde "insansı" robot yaptırmış deyola.Bugünün kuru ile 3,4 milyoncuk lira imiş
Yukarıdaki cümlede geçen oksimoron örneği nedir?

Geri