Resul Özbarlas
Aktif Üye
- Tepki
- 42
- Bisiklet
- Salcano
Merhaba sevgili forum üyeleri.Dün akşam sahil turumdan eve dönüş yolunda bir minibüs tarafından sıkıştırıldım.Benim geldiğimi gördüğü halde yola çıkmaya çalıştı,ve neredeyse önümdeki arabaya çarpıyordum zor durdum gayet nazik ve efendi bir şekilde neden yol vermediğini sordum ancak koskoca minibüs bu seni mi bekleyeceğim adam ol falan tarzında bir geri dönüş yaşadım.Bu yol senin olduğu kadar benimde hakkım tabi ki bekleyeceksin demem - ne bir hakaret,ses yükseltme bile yok-ile birlikte ana avrat söverek yaklaşmaya başladı.(karanlıkta tam göremedim ama elinde bıçak tarzı bir şey de vardı)Fazla kaale almadan uzaklaştım oradan.Malesef karanlıktan ve aklıma gelmediği için plakayı alamadım.Her neyse bu olaydan sonra aslında bu ülkede şans eseri(!) nefes aldığımızı farkettim.Kendi çapımda da olsa can güvenliğimi sağlamak istiyorum.Aklıma ilk gelen biber gazı oldu ancak taşınması ve kullanması yasal mı tereddütlerim var bu konu da bir bilgisi ya da başka bir savunma mekanizması önerisi olan varsa bilgilenmek isterim.Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim