Scudo Sports

Bisikletçi dükkanı açmalı mıyım? (anket de içerir, lütfen)

Yapayım mı, ne dersin?

• Yap

• Yapma

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Para hersey demek degil. Allah razi olsun babamdan hic sıkintisini yasatmadi ama varligi da mutlu etmedi.

Mutlaka isin olmama ihtimali var ama senin sermayen yine kendinsin. Kaybedecegin sey bir iki pinarello olur :) 30.000 zarar edecegini dusunmuyorum. Bir senede edecwgin zarar 20.000 bulmaz. Buyuk para mi ? Kimine gore evet kimine gore hayir. Fakat acaba ? Fikri omrunun sonuna kadar kafanda kalirsa kendi kendini yer bitirirsin.

İstedigin hayati yasamayinca zenginlikde fayda etmiyor. İnsallah yaparsin ve basarirsin.

Scudo
@Kuzey Ege
Sahibinden'de olması lazım.

bisiklet tamirciliği için ustalık belgesi almak gerekmiyormu?selamlar..

@Kuzey Ege
Kusura bakma biraz geç yazmış oluyorum , yanılmıyorsam sahibinden.com'a verilebiliyor ama küçük kağıtlar yapıştırmak , tel bırakmak vb yöntemler de olabilir , maliyetsiz olanlardan :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Bence de açmalısınız. Çünkü bazı şeyler zamanında güzel oluyor. Dediğiniz gibi size bu bir işaret, bir anlam olabilir. Herkesin içinde kalan şeyler mutlaka var. Bunları risk alarak ve sonucuna katlanarak yapmak güzel. Hiç denemeyince ne olacağını bilemiyor insan. İyi de olsa kötü de olsa sonucu, en güzeli risk aldım ve yaptım demek bence.Şimdiden hayırlısı olsun sizin için :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Geri