Scudo Sports

Bisikletçi aday 1 oy alabildi!

m/yalcin

Aktif Üye
Tepki
129
İsim
YALÇIN
Bisiklet
Salcano
ŞAKA GİBİ! SADECE 1 OY ALABİLDİ

Sivas'ta bisikletle mitinge giden müstakil mebus adayı Ahmet Yıldız, rey kullandığı sandıktan sadece 1 rey alabildi.

http://www.aktifmedya.com/images/haberler/saka-gibi-sadece-1-oy-alabildi.jpg

Yıldız'ın eşinin ve çocukları İstanbul'da rey kullandığı öğrenildi. Milletvekili seçimlerinde banka kredisi kullanarak müstakil mebus adayı olan Yıldız, kendine özgü propaganda yöntemleri kullanmıştı. Yıldız, Zara ilçesinde yapacağı miting öncesi 500 lira karşılığında anlaştığı iki kişinin çektiği faytonla ilçeyi gezerek rey istemisti.

İNTERNET KAPANACAK, HERKES ERKEN YATACAK
Sivas'ın Zara ilçesinde geçen sene müstakil belediye reis adayı olarak girdiği mahalli seçimlerde sadece 35 rey alabilen Yıldız, bu defa de 10 bin lira banka kredisi kullanarak müstakil mebus adayı olmuştu. Seçim öncesi "Bir evde 3-4 televizyon mevcut, çocuklar ders çalışamıyor. Eski sistemi geri getireceğim. Herkes erken yatacak, erken kalkacak. İnterneti, cep telefonunu kapatacağım" söylemişti.

Scudo
Hemsehrime bak be :D

Bu mu bisikletçi ? İnterneti kapatacakmış :) Kapattırırlar

çağın ötesine geçmek yerine 40 sene öncesinin aklına uymak ne kadar akıllıca? sadece kendisi inanmış. çok masumca çocuklarından şikayetçi bu abimiz

Konuya değil de konuyu incelerken aklıma gelen başka bir mesela hakkında yorum yapmak istiyorum mevzunun kaynağı bisiklet olduğu için

Mustafa kemal canfedai ismini belki duyanlarınız vardır hani cartier tour çalışanı / yöneticisi . Kendisi bisiklet sporu adına çok güzel işler yapmakta ekibi ile birlikte şimdiye kadar pek çok pro continental ve continental takımı alanya'ya davet ederek otellerinde misafir ettiler ve alanya'nın güzel coğrafyasında bu takımlara keyifli antrenmanlar yapabilme şansını yarattılar yetmedi yıldız bayan takımı kurarak bu konudaki sporcu açığının kapanmasına ve bisiklet sporunun alt yapısına da katkıda bulundular şimdi bu insan ben bisiklet federasyonu başkanlığına adayım dese ve bizlerde kendisine oy verme yetkisine sahip olsak güzel olmazmıydı ?

(link)

(link)

Gerçekten de trajikomik bir olay, gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Bir de interneti ve cep telefonlarını kapatacağım demiş, yavaş kapatsın :D Bir evde 3, 4 tv var demiş sanırım kendi evinde var ve çocukları da bu yüzden ders çalışmıyor gibime geldi. Çalışmak istemeyen çocuğu kısıtlayarak çalıştıracağını zannetmiş fakat her şeyin başının eğitim ve doğru iletişim olduğunu unutmuş sanırım dayı bey, neyse bir macera da böylece sonuçlanmış oldu :D

• Beğen
Tepkiler: olympos

Seçimlerden önce de videolarını görmüştüm.Tavırları ve söylemleri akli dengesinin çok da yerinde olmadığını gösteriyor.Aday olabilmek için o kadar borcun altına girmiş bir de.Saf ve iyiniyetli bu abimiz ordakilerin alay ve eğlence malzemesi olmuş sanki.Belki de etrafındaki isnanların etkisiyle bu kadar gaza gelip kredi çekti ve aday oldu.Kendi oyundan başka oy çıkmadığını görünce kim bilir ne hissetmiştir.

Yazik ya valla haberlerde gordugumde cok uzuldum haline. Bi kac kisi gaza getirmis sozde destek olucaz diye adami ortaya atmislar. Insallah borclarini kapatabilir

Hangi banka kredi verdi acaba...!

Geri