Scudo Sports

Bisiklet

Okan111

Daimi Üye
Tepki
98
İsim
Okan Özen
Bisiklet
b'Twin
Yaşım 16
boy 184
kilo 73
bisiklet sporunu yapmak istiyorum profesyonellik falan
çokmu geç ?
bisiklet tercihi ?
çalışma programı?
pahalı bi spormudur ?

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: WWL
Yaşın geç değil. Boy ve kilo sorun değil. Ancak sıkı çalışmaz, profesyonellerin yolunu izlemezsen bu saydıklarının hepsini problem edebilirsin. Bisiklet pahalı bir spordur ancak bir yere kadar. Belirli noktadan sonra profesyonel olursan bunun maddi anlamda yardımını göreceğine eminim. Sıkı çalışmalısın. Burada benden çok profesyonel insanlar var sana yardımcı olacaklarına eminim.

Düzeltme : Bu arada ben profesyonel falan değilim. Yazıdan öyle anlaşılabilir siz bakmayın :)

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
foruma az önce girdim bana yardımcı olsana biraz bisiklet falan öner ilçede yaşıyorum spor klubu tarzı hiçbişey yok

@okanzen Hoşgeldin. Benim sana önerim nasıl olsun bilemedim. Ben çok anlamam. Sana ancak forumdaki konuları iyice okumanı tavsiye ederim. Önce bisiklet seçimi hakkındaki konuları oku. Hangi tür bisikleti kullanmak istediğine karar ver.

bu konudada bilgisizim ama hız değilde daha çok dayanıklılık isteyen mesela Antalya-elmalı göğübelini çoğu sporcu çok zor bitiriyor böyle yarışları ilk 5 de bitirmek 1. olmak tarzı yol bisikletimi oluyor

@okanzen yol bisikleti asfalt da kullanılır ve çok hızlıdır mtb dağ bayır gidersin biraz ağır dır

Okan kardeşim bisiklet türleri konusunu incelemelisin. Öncelikle nerede sürüş yapacağına karar vermeli ve ona göre bisiklet tercihinde bulunmalısın. Ondan sonra bütçene göre bisiklet alıp, doğru çalışma programı ile kondisyon sağlaman gerekecek. Arkasından sporcular nasıl beslenir, çalışma programları nasıl oluyor ona bakıp araştıracaksın. Spesifik örnekler vermen bize yardımcı olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
son yazdığın mesajdakileri uygulayıp sana geri döneceğim .) :):)

Antalya merkez'de hem Antalya Gençlik Spor takımı hem de Fiberli Antalyaspor takımı var, hangi ilçedesin sen?

@Pedal gucu
her yerde gönderme ne istiyorsunuz biz mtb'cilerden :D

yol bisikletleri şehir içinde çok zorlanırmı kasisler çukurlar vs zormudur

@Flicker hem yol bisikletim biraz eskide mtb var mtb ağır yalan demiyom ama yol bisikleti karda kışda bozuk yolda gitmez

Bence ilk önce forumda iyi bi dolan, yol - şehir - mtb araştır ama öyle böyle değil kafan zonklayana kadar hani yatana kadar o neydi bu ne işe yarıyordu şu nasıldı zamanını geçir kafandaki soruların %95inin cevabını forumda soran illaki olmustur, iyi forumlar..

forumda profesyonel olarak bisiklet sporunu yapan birisi varmı büyük bi klüpte olan yurtdışında içinde yarışlara katılan falan

Öncelikle bisiklet tercihi kullanacağın alana göre değişir, en uygun maliyetli spordur bisiklete binmek, bende bir bisiklet kullanıcısı olarak tavsiye ederim sağlık için profesyonellik gerektirmez ve hiç bir şey için geç değildir.

Öncelikle bisiklet tercihi kullanacağın alana göre değişir, en uygun maliyetli spordur bisiklete binmek, bende bir bisiklet kullanıcısı olarak tavsiye ederim sağlık için profesyonellik gerektirmez ve hiç bir şey için geç değildir.

Konu hortlamış. 16 yaşındaki arkadaş belki de ev bark sahibi olmuştur. Maalesef bisiklet sporu sanıldığı gibi çokta uygun maliyetli değil. Düşük maliyetli bir spor için yürüyüş veya koşu yapabilirsiniz.

Konu hortlamış. 16 yaşındaki arkadaş belki de ev bark sahibi olmuştur. Maalesef bisiklet sporu sanıldığı gibi çokta uygun maliyetli değil. Düşük maliyetli bir spor için yürüyüş veya koşu yapabilirsiniz.

Sadece nefes almak sporu en uygun. Ekipman gerektirecek her spor bu ülkede pahalı.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Konu başlığı çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: Mazm
Geri