Scudo Sports

Bisiklet zinciri şeklinde bileklik?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar.

aliexpress alışveriş sitesinde şu;(link) bilekliği gördüm. açıkcası sipariş verip, 20-30 gün beklemek istemiyorum. Türkiye'de, ya da istanbul'da alabileceğim bir yer var mıdır? teşekkür ederim. :)

Scudo
güzel birşeye benziyor :)

(link)

Burdan baka bilirsin ;)Birde bakırköy ve kadıköy de bulabilirsin

@Serdar Bellek

Serdar Bey link ini vermiş olduğunuz site nasıl bir site acaba? Çalışma prensibi nasıl? Siparişini verdiğimiz ürünü bizim için yurt dışından mı getirtiyorlar? Sahibinden.com yada hepsiburada.com gibi bir siteye benzemiyorda.

Ayrıca hepsiburada.com yada sahibinden.com gibi bir sitede yada bir esnafta bulan olursa bana da haber verirse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman GÜNGÖR
Merhaba arkadaşlar konu açmaktansa burada sormak istedim (link)link de 5.sıradaki alt üst ktm formayı almak istiyorum bu formanın fiyatını ve sitenin ismi alibaba Türk yazdığı için Türkiye deki bir depodan mı yoksa yine Çin üzerinden mi geliyor acaba.yardımcı olursanız sevinirim.

@GökhanRR

Sorunuzun bir benzerini bende sormuştum ama cevap alamadım maalesef. Benim tahminlerime göre yurt dışından gelecek galiba ürünler ama net bir bilgim yok. Bilen biri yardımcı olursa bende sevineceğim.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@GökhanRR

Alibabadaki ürünlerin nereden geleceği "tedarikçiyle irtibat kurun" kısmının altında yazıyor. Dediğiniz üründe Çin'den gelmekte. Turkish kısmı sadece dili belirme amaçlı

alibaba sitesi, aliexpressin google translate ile çevrilmiş hali. çok farkı yok. ürünler yine çinden geliyor arkadaşlar. :)

bilekliği hala bulamadım, büyük ihtimalle sipariş vericem. verseydim gelmişti belki de : )

İncik boncuk satan dükkanlardan gerekli ve uyumlu bağlantı aparatını alarak kendiniz de yapabilirsiniz bunu.

• Beğen
Tepkiler: Fatih T.
@Barış TURAN

Barış abi benden çok yaşayacaksın. Allah uzun ömür versin :)

Geri