Teşekkür ederim yardımlarınız için.Bendeki ruble 11-36 xt ama sart degil, alivyo vs de is yapar
Teşekkür ederim yardımlarınız için.Bendeki ruble 11-36 xt ama sart degil, alivyo vs de is yapar
Rica ederim. Dedigim gbi sadece 9lu ruble alarak bile cozersin işi ama daha şekil olsun paramda var dersen ikinci el filan 9 lu sag vites kolu da alarak bisikleti uyguna 9 vitese yukseltirsin.Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Sadece 9 lu ruble ile bu işi çözeceğim kol alacak para yok maalesef zaten hız da yapmıyorum 11 li dişliyi yüzde 5 felan kullanmışımdır. Önemli benim için gezmek keyif almak.😁 Çok sağolunRica ederim. Dedigim gbi sadece 9lu ruble alarak bile cozersin işi ama daha şekil olsun paramda var dersen ikinci el filan 9 lu sag vites kolu da alarak bisikleti uyguna 9 vitese yukseltirsin.
Ben Deore lx fren seti toplamıştım.1 sene önce maliyeti 250 ye gelmişti (ayaklar 2. el,kollar sıfır) gayet de memnunum parasının karşılığını veriyor ki kaç sefer ucu ucuna frenle durarak beni kaza yapmaktan alıkoymuşturArkadaşlar herkese merhabalar.
Sedona 410 bisikletim var frenlerimi değiştirmek istiyorum. Fren bacağı ve papuç önerileri ve tecrübeleriniz nelerdir. Teşekkürler.
Aman dikkat abi Allah kaza vermesin. Her ekitman önemli işteBen Deore lx fren seti toplamıştım.1 sene önce maliyeti 250 ye gelmişti (ayaklar 2. el,kollar sıfır) gayet de memnunum parasının karşılığını veriyor ki kaç sefer ucu ucuna frenle durarak beni kaza yapmaktan alıkoymuştur
220685 dosyayı görüntüle220686 dosyayı görüntüle
Çelik kadro çift amörtisörlü , çocuklara ilk alınan bisikletlerden , zaten bana da 13 yaşında iken alınmıştı. Fotoğrafını ekleyim bir ara. Shimano set vardı üstünde bisikleti sevmemi sağlayan büyük etmenlerden biri.Keşke bisikletinin bütününü görebilseydik. Yükseltmeye ihtiyaç var mı, yok mu, değer mi, bir fikir beyan edebilirdik.
Turativ firex aynakol ve gpx göbek mi ? İlk defa sizden duydum . Teklifiniz için teşekkürler.Kolay gelsin. Bende yeni başladığım zamanlar sıfır parçalarla hiç değmeyecek yükseltmeler yapmıştım. Sonradan ikinci el uygun parçaları toplaya toplaya çok güzel bir bisiklet dizdim. Daha sonra onu satıp hep istediğim türden bir bisiklete geçiş yaptım. Sıfır almanızı tavsiye etmem. Mesela birkaç güne elime Truvativ firex aynakol ve gpx göbek geçecek. Tourney aynakola ve karemil göbeğe yapacağınız masrafa yakın bir fiyattan bırakabilirim. Bisikletin kalanını toplarken yardım etmekten de mutluluk duyarım.
@mariokaldato abimizden örnek alıyorum . Türkçeleştirme konusunda baya iyidir kendisi.Apgıreyt (Upgrade) yerine güncelleme veya yükseltme deseydin daha anlaşılır olurdu.
Allah kurtarsın... 🤣@mariokaldato abimizden örnek alıyorum . Türkçeleştirme konusunda baya iyidir kendisi.
Kadroyu sevdiğim doğrudur. Ben öyle aşırı dağ tepe gezen biri değilim genelde şehir içinde kaldırımdan atlamak gibi aktivilerim var , bu yüzden ne kadar ucuza bu güncelleme işini halledirim kafasındayım.@MAERKEK kadroyla özel bir bağınız yoksa(gördüğüm kadarıyla var) ilk kadroyu değiştirmeniz daha iyi olur. Tekli sistem bana göre değil. Aynakol aldığım setle beraber geliyor. Benim ihtiyacım olmayacak. Şöyle bir şey 220852 dosyayı görüntüle
İyi mi diyorsun kötü mü diyorsun anlamadım ya sağol . Serkan abi
Çok güzel. Geliştirdikten sonra harika bir bisiklet olacağına eminim