buraktellioglu
Üye
- Tepki
- 7
- Bisiklet
- Sedona
zeytinburnu metrosunun yanındaki bisiklet yolunun bisikletler için değil alışveriş merkezine giden insanlar için yapıldığını düşünüyorum tekzenin önündeki dar kaldırım yüzünden insanlar mecburen bisiklet yoluna iniyor ve oradan yürüyor insanlara kabahat bulamıyorum çünkü kaldırım çok dar tekzenin içinden yürüme imkanı var ama insanlar burayı kullanmıyor çünkü ayak yolu değil genelde dış tarafdan marmara foruma gitmek isteyenler yol keskin bi şekide hipodrom tarafına dönen yere kadar bisiklet yolunun içindeler bisiklet yolu bakırköyde bitiyor yeni olan eski olan sahil deki zaten kaderine terk edilmiş rezalet bir durumda haftasonu srikeciye kadar bi tur yapiyim dedim yer yer yolu bile bulamıyorsunuz bisiklet yolunun tam üzerinde mangal yapmalarını geçtim resmen sofrayı bisiklet yolunun tam üzerine kurup oturmuş kalabalık bir ailenin misafiri oldum mecburen bisikletimle adamlar bide bana şöyle sesleniyorlar [ la yokardan geçseaaaaaaaa ]:rolleyes: şimdi burayı geçtim sahil zaten kopmuş yol falan kalmamış biara inat ettim yolu bulucam diye baktım aynı yerde dönüp duruyorum resmen kendi kendime koptum
samatya tarafında ise yolu otuma banklarına sıfır yapmışlar hatta banklar yolun içinde tam bir komedi sahil bu kadar kötü durumda iken yeni yapılan bu tam donanımlı bisiklet yolunun alışveriş merkezine gelen insanlar için yapılmış olduğunu biz bisiklet kullanan arkadaşlarında ağzına bir parmak bal çalındığını düşünüyorum zira diğer tarafları bu kadar kötüyken yeni yolun mükemmeliği beni dumura uğratıyor burayı kullanan arkadaşların düşünceleri neler paylaşırsanız sevinirim ya tam yapsınlar adam gibi yada bizim gözümüzü boyamasınlar arkadaş