mfmayliba
Daimi Üye
- Tepki
- 194
- İsim
- Ferruh
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Cube
Bugün Antalya yolundan Meram bağlarina doğru iniyordum. Yolun başında bisiklet yolu yoktu ilerleyince gördüm hemen geçtim .
Yol çok kotuydu . Deniz dalgaları gibi bazı yerlerde kapaklar vardı , yol ile arasında 10 cm fark var .
Kaza yeride krom fabrikası galiba . orada oldu (ss de işaretli ) . Yol bildiğimiz bataklık gibiydi ve bu az birsey de değil baya uzun olmuş lastik ve janti kaplayacak kalınlıkta .
girmemle kaymam bir oldu neredeyse .
Nasip ilk defa şort giydim onda da bacaklarim çizildi
. İyiki eldiven takmisim . Ne olur ne olmaz diye yine yavaslamistim belki uzun dir diye iyiki yavaslamisim . Kafayida vuruyordum.
Sonuç olarak belediye 500 km yol yaptık diye reklam yapıyor ama gerisi yok. Yeni bir yol ama her taraf dalga dalga. delikler dolu. ve çamur.
En temiz yeri burası, Koyu renkli gozuken yollar dan daha derinlerine olan var .
10. Km de kaymış olmalıyım .
Resim cekemedim o anda ancak bir tane
Yol çok kotuydu . Deniz dalgaları gibi bazı yerlerde kapaklar vardı , yol ile arasında 10 cm fark var .
Kaza yeride krom fabrikası galiba . orada oldu (ss de işaretli ) . Yol bildiğimiz bataklık gibiydi ve bu az birsey de değil baya uzun olmuş lastik ve janti kaplayacak kalınlıkta .
girmemle kaymam bir oldu neredeyse .
Nasip ilk defa şort giydim onda da bacaklarim çizildi
Sonuç olarak belediye 500 km yol yaptık diye reklam yapıyor ama gerisi yok. Yeni bir yol ama her taraf dalga dalga. delikler dolu. ve çamur.
Resim cekemedim o anda ancak bir tane