Scudo Sports

Bisiklet yoluna park!

Neojess

Aktif Üye
Tepki
305
İsim
Erman
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Diğer
Bu görüntü biraz eski ama yeniden her haftasonu fenerbahçe parkının karşısındaki yokuşta bisiklet yolu gasp ediliyor...! Polisi aradığında da gelip ilgilenen ceza kesen yok! Ama hız sınırı 90 iken 101 le gittik diye ceza kesmesini bilirler... Polisler muhtemelen valelerin ipini tutan ağababalarıyla hesaplaşıyor her ay sonu... Başka açıklaması olamaz! Screenshot_2020-08-08-04-11-49-579_com.google.android.youtube.jpg

Scudo
eski iç lastikleri deoğrayıp araçların çn camlarının üzerine mi atsak? :kyfmyrn:

• Hahaha
Tepkiler: Feunard
Bizim kültürümüzde araba sahibi olmanın önemli bir yeri var. Herkesin aracı da kendisi için “makam aracı”. Bu “makam aracı” sahipleri E5e, bisiklet yoluna, otopark girişine, ufacık kaldırıma da park etse kendini haklı bulur. İnsanımız ne bencilliği ne de duyarsızlığı bir köşeye koyabilir.

Bu sorunu anca polis çözer. Biz ise anca kendi çapımızda kalırız.

@Neojess geçerken güncel görüntü alıp paylaşırsanız (Avrupa yakasında olduğum için oraya pek yolum düşmüyor). Bir taraftan da İBB ve Bisiklet Şefliğini araç parkına karşı tedbir alınması için sıkıştırma konusunda bireysel olarak destek olurum.

@Neojess geçerken güncel görüntü alıp paylaşırsanız (Avrupa yakasında olduğum için oraya pek yolum düşmüyor). Bir taraftan da İBB ve Bisiklet Şefliğini araç parkına karşı tedbir alınması için sıkıştırma konusunda bireysel olarak destek olurum.
Ben de yazlıktayım, instagramda güncel bir protestoya şahit oldum 30-40 bisikletli yolu trafiğe kapattılar. Igtv kısmında gördüm, çıkıp başlık açayım dedim sonra videonun hangi hesapta olduğunu kaybettim. Bulamıyorum...

• Beğen
Tepkiler: monder33
@Neojess Tamam dostum döndüğünde sorun devam ediyorsa veya bu ara bir resim veya videoya ulaşırsan paylaşımını beklerim.

Bu işlerde pes etmeden uğraşmak gerek.

Bu da geçen sene Selimpaşa sahil bisiklet yolunun haliydi, telefon tutucuda olan probleme rağmen zor şartlarda çekmiştim. Bu sene yolu işgal eden esnafın işgali neredeyse hiç kalmamış. Sadece yolda fiziki problemler ve yoğun günlerde denize girmeye gelmek için yolu da yürüyen bilinçisiz (tabi buradaki gibi gereksiz tabelalarda yok) tipler dışında sıkıntılar büyük orada kalmamış.

Burada da senin bahsettiğinin benzeri büyük ihtimal zabıtalar ile olan bir durumdu.

Geri