Scudo Sports

Bisiklet yoluna geçerken kaza...

Gecmis olsun dostum oncelikle;
Siz % 100 haklisiniz. Her zaman trafikde gecis ustunlugu buyuk olanin degil, kucuk olan aracindir. Ama memlekette şikago öküzü dolu. Kural mural tanimiyorlar. O yuzden trafikteysen kurallara uyarak degil, kendini kollayarak gitmek sart. Tabi kurallara uymayin manasinda demiyorum. Bi anda oluyor her sey ve haklilik kural, hukuk falan sökmuyor malesef

Birde araclar bazen sizi fark etmeyebilir o ayri mesele fark etselerde iclerinden " la kici kırık bi pisilet , bende araba var olm kralim ben. Herkes bana itaat edecek" turunden kafalara giriyorlar. O yuzden sakin ve geriden geriden kullanmak daha guvenli :)

• Beğen
Tepkiler: Taner James
Scudo
@fthgzl79 dediğiniz çok doğru . Bizim sülalede bisiklete binen tek ben varım . Geçtiğimiz bayram gittiğim aile ziyaretlerinde gözlemlediğim şu oldu . Ben bisiklete bindigim için akrabalarım acaba bayram mı diyerek bisikletlere bakıyor .buda farkındalık yaratıyor .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben de bisiklet yolunun ayrıldığı yerden sonra s çiziyordu oraya yokuştan hızlı girdim ve fena şekilde yuvarlandım Allah'tan sıkıntı olmadı.

2000 senesinden beri E sınıfı ehliyetim var ama hiç araba kullandığım yok :) 4 tekerli araçlara karşı aşırı ilgi alakam yok ama kullansam kullanırım.

Çocukluk zamanından kalma motosiklet sevdalılığı var. Özellikle racing olanlara ama pek kısmet olmadı binmek. Zaman ilerledikçe racing tarzı chopper motosiklet olarak değişti, yaşlandık galiba :)

Normal 4 tekerli araç kullanmıyorum, belki bu yüzden araç sürücülerinin düşüncelerini anlamıyor olabilirim :)

@mariokaldato

Teşekkürler. Haklısın büyük küçüğü döver olayı doğru. Tırcı, kamyoncu, minibüscü, otobüsçülerde kendinden küçükleri kaale almıyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Çok sanatsal anlatmışsınız, geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: Taner James
@Owlknife

Teşekkürler, olay yeri inceleme :)

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Geri