birolb
Üye
- Tepki
- 88
- İsim
- birol bostancı
- Bisiklet
- Dahon
Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler. Değerli bisiklet dostları Bimer aracılığıyla ilettiğim bisiklet yolları yapılsın talebine aşağıdaki mesajı aldım. Paylaşmak istedim. Sonuç olarak anlatmak istediğim şey şudur el ele verip resmi merciler aracılığıyla kitlesel bir bisikletli talebine bisiklet yolları için umut oldukça yüksektir. Bu açtığım konunun siyasi polimiklerle eleştirilmesini başka başka yerlere çekilmesini devlet üzerinden millet aşağılanmasını , millet üzerinden devlet aşağılanması yapılmamasını " istismar edilmemesini," istirham ve rica ediyorum".) Saygılarımla.
İlgi : 23.10.2016 12:02:12 Tarih ve 1-25***** Nolu Başvurunuz
Müdürlüğümüze iletmiş olduğunuz başvurunuz ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir:
”İstanbul geneli Bisiklet Yolları Projesi kapsamında 1. etap çalışmaları tamamlanmış olup, söz konusu talebiniz 2. etap çalışmaları kapsamında değerlendirilecektir.”
İlgi : 23.10.2016 12:02:12 Tarih ve 1-25***** Nolu Başvurunuz
Müdürlüğümüze iletmiş olduğunuz başvurunuz ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir:
”İstanbul geneli Bisiklet Yolları Projesi kapsamında 1. etap çalışmaları tamamlanmış olup, söz konusu talebiniz 2. etap çalışmaları kapsamında değerlendirilecektir.”