aksine bende çok seviyorum müzik hayatımın adeta bir parçası olmuş onun yerine ayna ile kontrol etmeyi tercih ederim sonuçta arabada da aynı durum mevcut müzik dinlerken dışarıyı duymuyorsun ama aynalardan kontrol ediyorsun
Belki onlarca başlık vardır ama tekrardan açma gereksinimi duydum. Evet arkadaşlar kimler neler dinliyormuş görelim. Muzık tarzlarından ziyade şarkıcı - grup ve parçanın ismi şeklinde olursa daha güzel bir paylaşım olur. Herkese iyi geceler diliyorum.
deadmau5 neredeyse bütün parçalarını öneririm kesinlikle motivasyonu yükseltiyor ayrıca paul keeley den life aquatic,a soft of homecoming (michael cassette remix) ve armin van buuren feat winter kills-take a moment(the blizzard remix)
Kulağa hoş gelen tüm müzikleri dinlerim, ve bisikletle nereye gidiyorsam ona göre müzik dinlerim. mesela yokuş çıkıyorsam gerilim müziklerine bayılırım ve zack hemsey ' i (The Equalizer ' i şiddetle tavsiye ederim) kesinlikle tavsiye ederim. bunun dışında çok güzel gerilim müzikleri mevcut. Araziden inerken rock ve sert rap şarkıları dinlerim. Tavsiye olarak rock grubundan Marilyn Manson, Airbourne, Skillet, Slipknot, System of A down (Area şarkısını kesinlikle dinle...), rap olarak da şuanda aklımda yok Onun dışında kuğul takılmak istersem Anadolu rock gruplarını (Başta Erkin Koray...), türkçe ve yabancı slow şarkıları dinlerim. Yani kısacası bisiklet üzerinde müzik olunca bir başka keyifli oluyor
@emre önen çok tarzım değil ama güzel çalınmış ve bana "antalya'ya yapılacak uzun bir yolculukta, tam torosların tepesinde durup, bu şarkıya play yaptıktan sonra aşağıya doğru bisikleti salmak enfes olurdu" düşüncesini aşıladı bir an için
Spotify da 2 adet liste yaptım kendime. Bir tanesi bass ağırlıklı The Prodigy, Skrillex vs var. Diğeride yoğun metal içermekte Korn, Slipknot, Seether hatta Sepultura bile var. Sürüşe çıkacağım zamanki ruh halime göre açıyorum listeyi. Sonrası
tarz olarak rap, rock ve nadiren nu metal. manga, duman, mor ve ötesi, ac dc, eminem, ace hood, türkçe rap dinleyen var mı bilmiyorum ama şehinşah, kamufle daha uzar gider bu liste şarkı olarak şu aralar favorimse bu