Scudo Sports

Bisiklet yolculuğu ve antrenmanlarınızda ne dinliyorsunuz?

Trafikte kullanıyorsanız müzik dinlemeyin mümkünse.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Scudo
Dream Theater, Pentagram, Jethro Tull, Marillion, gibi gibi gibi...

Bisiklet kullanırken müzik dinlememek kesinlikle daha iyi, trafiğin akışını yakalamak için dikkatli olmak gerekiyor.

Şöyle bir yardırayım dedimi Flux Pavillion veya Modestep iyi gider.

Yok ben insan gibi gideyim denizi seyredeyim dedimi Eddie Vedder olur, ne bileyim Princess Chelsea olur, Amanda Palmer olur, hep güzel insanlar bunlar da.

Hızımı alamayıp bir yerlere çarpınca da genelde bunu dinliyorum.

Buradan çok güzel listeler çıkıcak :) müzik beni heycanlandırıyor hayatımdaki bir çok boşluğu doldurmama yardımcı oluyor o yüzden acaba bu konuda yanlızmıyım tekmiyim diye merak ediyorum :)

Favori yol şarkılarımdan. Genelde dönüş yolunda dinlediklerimden..

Buda dağ,bayır vb. yollarda kayışı kopardığım zaman :islik:

Favori listemin başlangıç şarkısı budur.

Bu şarkıdan sonra, Ellie Goulding, Amanda Fondell, Aura Dione, Lily Allen, Filter, Jack White, Dexys Mindnight Runners, Urge Overkill, Helldorado, Awolnation, M83, Klaas, Zomboy, Mitis, BlasterJaxx, Deorro, Tut Tut Child, Krewella, K-391, Lindsey Stirling, One Republic (Bu liste uzayıp gider) şarkıları ile karışık bir şekilde devam eder liste. Bisiklet üzerinde pek Türkçe şarkı dinlediğimi söyleyemem, haricin de her tür müzik dinlerim yeterki kulağa hoş gelsin.

Dipnot. Trafikde ve yayaların yoğun olduğu yerlerde müzik dinlemem, kulaklık dahi takmam.

rampa yukarı çıkarken
yardırayım dediğimde
tempo tuttururken

Benim yaklaşık 6,5 saatlik bir listem var. Onu dinliyorum.
Dinlemek isteyenler Spotify'dan "bike bike bike" yazarak aratabilirsiniz.
Uzun turlarda dinlemek için kendim oluşturdum.

Dinlemiyorum ve kimseyede önermiyorum. Zira bisikletteyken müzik dinlemenin tehlikeli olduğu kanaatindeyim. Bere takarken bile duyularımın azaldığını düşünerekten kulaklarımı hep açık bıraktığım oluyor soğuk havaya rağmen.

@mete semiz

link koyabilirsen çok daha güzel olur hocam

@Hüseyin G. KAYA

doğaya çıkınca güzel olur tabi :) ama ist de hep trafik eğzoz sesi manifotlu eğzozlar hele o şahin doğanlara takıyorlar ya öff :) mubarek sanki müzikal yapıyo

İlk 2'si Favorimdir ve Tavsiye ederim =)

Jamie N Commons & X Ambassadors - Jungle

Kings Of Leon - Sex on Fire

************************************************** *

Alicia Keys ft. Kendrick Lamar - It's On Again

New World Sound & Thomas Newson - Flute

David Guetta ft. Skylar Grey - Shot Me Down

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
Best of Caked Up + Lana Del Rey. Önce gazlıyorum sonra dinleniyorum. :)

Ben radyo dinliyorum ve keyif alıyorum...

107.4 Radyo Voyage - Dünyanın Müziğine Yolculuk

Maalesef dinleyemiyorum. Her kulaklık taktığımda sanki arkadan bir kamyonetin bana doğru hızla geliyormuş hissine kapılıyorum :)

Herkesin dediği gibi, tabii ki trafikte bisiklet üzerinde müzik dinlemek tehlikeli. Dinliyorsan da ona göre dikkat etmek gerekiyor, müziğin sesini arabaların motorunu duyabileceğin kadar açmak gerekiyor vs.
Ara sıra bisiklete biniyorsan ve bindiğinde kendini bilmeden müziğin sesini açıyorsan o zaman tehlikedesin demektir, o biraz deli cesareti oluyor.
Uzun zamandır müzik ile birlikte kullandığım için benim için bir alışkanlık oldu.
Benim şu aralar favori şarkım da budur :

Tempo verecek şarkılar oluyor benim dinlediklerim, genelde kadasım ile bas gitgar yada bateri sesi uyumlu olsun diye o tarz şarkılar arıyorum .Örnek olarak:

Geri