Scudo Sports

Bisiklet yarışlarına katılmak isteyen memur (Öğretmen)

Kadir KARADEMİR

Forum Demirbaşı
Tepki
932
İsim
Kadir KARADEMİR
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar. Ağustos ayında kendime 2. el bir yol bisikleti aldım. Ufak ufak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Muhasebe ve Finansman öğretmeniyim. Arada sırada yarışlara katılmak istiyorum. Yarışlara katılmak için devlet memurlarının nasıl bir yol izlemesi gerekiyor? Çalıştığım günlere yarış denk gelirse izin alma ihtimalim var mı? Teşekkürler...

Not: Sadece Pazartesi-Çarşamba- Cuma günleri dersim var. Salı ve perşembeleri dersim olmadığı için okula gitmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Scudo
Yarışlar haftasonları yapılıyor genelde.Yarış günleri için devletten izin filan bekleme,milli sporcu değilsen yönetmelikler gereği izin alamazsın.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
mesai saati olmadıkça izne gerek yok diye biliyorum. Şehir dışına çıkış izninizle aynı durum geçerli.

@kadir karademir
Saygıdeğer hocam.
Yarışların çok yüksek çoğunluğu haftasonu oluyor. Gökava pedallarımın altında gibi nadiren turlar Perşembe veya cuma günlerinden başlıyor. Yarış için özel izin olacağını düşünmüyorum ama sizin kurum ve şahsınızda yardımcı olunursa olur gibi. Diğer haftasonu gibi durumlarda özel bir izne gerek yok. Yarışta başarılar. Öğrencilerede belki vesile örnek olursunuz sonsuz saygılar

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
Geri