Scudo Sports

Bisiklet Yarenlerinin 2012 Yaz Turu

Tura katılmak isteyen yarenler ile eğer mümkünse daha önce tanışıp yarenlik etmek isteriz.

Scudo
@edea72

Ali Yaren!
Rota, tırmanış ile tırmanışların eğim ve zorluk dereceleri ile ilgili çalışma için senin de eline sağlık!
Katkı olunca daha iyi ve güzel şeyler ortaya çıkıyor.

Oğuzhan Yaren!
İlk günün birinci tırmanışını daha önce Karlı Meram Dere Turu'nda pedallamıştık.
Ali Yaren'in dediği gibi tamamen düşünce ve algı meslesi.

süpersiniz be yarenler.size vız gelir buralar.maşallahınız var hepinizin.ben yeni yeni kendime geldim.ama malum sıkıntıdan yani. güzergah çetin ama güzel görünüyor sadi hocam.inşallah aşarız oraları,çıkarız düzlere...

ayrıca yeni tanıştığım tüm yarenlere selam.(ali yaren,oğuzhan yaren,tuğberk yaren,kurtuluş yaren)buluşmak ,görüşmek üzere...

@mehmed

Mehmed Yaren!
Aşılamayacak yokuş, gidilemeyecek yol yoktur.
Yeter ki yanınızda yarenlik eden olsun.

Gönül ne çay ister, ne kahve!
Gönül yarenlik ister, çay, kahve bahane!

• Beğen
Tepkiler: mehmed
YARENLER!

Önümüzdeki hafta başında turun ikinci etabı ile ilgili bilgileri sizinle paylaşacağım.

Turun her etabında bir arkadaşın grup liderliğini üstlenmesini düşünüyorum.

O gün etabın liderliğini üstlenen yarenin hızında ve sorumluluğunda pedallamanın hem Yaren Lider için hem bizim için anlamlı olacağını düşünüyorum.

Tur etaplarından hangisinde liderliği almak istiyorsanız, o etapla ilgili paylaştığım bilgilerin yanında, google earth'den de detaylı bir bilgi edinirseniz, tura zenginlik katmış oluruz.

@Sadi BENDEŞ

Geçen Hafta yoğunluktan dolayı sizinle paylaşamadım.
Bu hafta bir engel çıkmassa yayınlayacağım.

TURUN İKİNCİ ETABI İLE İLGİLİ DUYURUYA AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

(link)

TURUN ÜÇÜNCÜ ETABI İLE İLGİLİ DETAYLARI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ.

(link)

Turun Dördüncü Etabı ile ilgili ayrıntıları görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

@adem er

Formalarımız için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

Yaz Turu'muzun "Beşinci Günü" ile ilgili ayrıntıları görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

çok canım çekti valla. mangalda pişen ete bakan kediler gibi hissettim. bisiklet yok deneyim yok. hazırlanmak için 1.5 ay var yetermi sizce.

Eğer çok istiyorsanız bir yerden başlamanız gerekir. Hafta içi hafta sonu sürekli çıkar, yavaş yavaş mesafeyi artırırsanız neden olmasın. Önemli olan uzun süre selenin üzerinde oturmak. Bu sefer olmasa da önümüzdeki yıllarda olur. Önemli olan istediğini elde etmek için ilk adımı atmak ve peşinden koşmak. Görüşmek dileğiyle, kalın sağlıcakla!

ilk adımımızı attık. çalışmalara da başladık. turunuza engel olmayacak kadar hazırlayabilirsem kendimi, sizlere katılmak isterim. saygı ve sevgilerle.

@cekictolga

Bundan sonra sizi büyük sabır, azim ve istikrarlı bir şekilde pedala basmak bekliyor. Binmemek için bahane değil, binmek için bahaneler yaratın. En ufak fırsatları değerlendirin. Ailenizle pikniğe gidecekseniz siz önceden bisikletle gidin onlar araba ile gelsin. Dönüşte birlikte dönersiniz. Şimdilik size sabır ve inat diliyorum!(Bizim foruma, "bisikletyarenleri.com" üye olur ve oradaki soru-cevap köşesinde benimle/yarenlerle yaptıklarınızı, duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.)

Yaz Turumuzun altıncı günü ile ilgili ayrıntıları görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

Yaz Turumuzun altıncı günü ile ilgili ayrıntıları görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

Yaz turumuzun yedinci ve son günü ile ilgili ayrıntıları görmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

(link)

Geri