Scudo Sports

bisiklet ve yalnızlık üzerine bir klip

Emir Yüksel

Aktif Üye
Tepki
143
Badem [sanırım bir grup] Sensiz Kalacak Bu Şehir isimli parçalarına hazırladıkları klipte yalnızlık temasını bisiklet ile işlemişler..hoşuma gitti paylaşmak istedim.

klibin uzantısı

(link)

umarım beğenirsiniz.

Scudo
evet Badem bir müzik gurubudur.''sensiz kalacak bu şehir'' de bence güzel parçalarından biri.ve klibi de çok güzel olmuş.paylaşım için teşekkürler;)

hayatımda izlediğim ve beni en çok etkileyen kliplerden biri, çok sağol paylaştığın için

Video görüntülenemez. Silinmiş veya işlemdedir.
:(:( paylasım ıcın tesekkurler..

@tuninger_haa

ben izledim çok beğendim, kimsenin böyle güzel bir klibi izleyememesine razı olamam :) buyur kardeş burdan yak

(link)

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Gerçekten süpermiş....

Paylaşım için teşekkürler.

(link)
ben de bu adresten dinledim ,o adresten ulasamayınca.. çok anlamlıydı klip...
kimimiz için öyledir aslında, doğru işlenmiş...

arkadaşlar yalnızlık demişken sizinle bir klip paylaşmak istiyorum...
belki bilenler vardır... biriyle tanışmak ve adım adım...
Siddharta - My Dice

Klip güzel olmasına güzel de fakat geçekçi olmak gerekirse sonu güzel değildi. Yani klasik "sevdigine kavusma hikayesi vardı:D" ve bu yüzden çok monotona kaçılmış bir klib olmus pardon begenenlere sözüm yok benim puanım 10 üzerinde / 3 tür :eek::D begenenler kusura bakmasınlar ama:)..

Klip güzel olmasına güzel de fakat gerçekçi olmak gerekirse sonu güzel değildi. Yani klasik "sevdigine kavusma hikayesi vardı:D" ve bu yüzden çok monotona kaçılmış bir klib olmus pardon begenenlere sözüm yok benim puanım 10 üzerinde / 3 tür :eek::D begenenler kusura bakmasınlar ama:)..

Tevafuk oldu geçenlerde öylesine bakıp bi daha gözümü ayıramadığım:D bana güzel şeyleri anımsatan bir klip.
Teşekkürler...

Geri