Scudo Sports

Bisiklet ve müzik

Sesiniz güzelse türkü rep vb söyleyin :p :) çok gördüm yolda giderken türkü söylerek giden :D kulaklıkta dinliyceksek kısık sesle dinlemeliyiz bence.. saygılar :)

Scudo
Müzik benimde vazgeçilmezimdir.Tek kulaklıkla bi zararını görmedim.Tempoyuda arttırıyor

@DrKrush

iyi de, konu kulaklığın kablolu veya kablosuz olması değil ki.. Sürüş güvenliği..

Ben de tek kulaklık denedim ama stereo olmuyor :) Dinlediğim tarz zaten elektronik. Stereo dinlemeyi gerektiriyor. Kısınca da bir şey anlaşılmıyor

Güvenli olmadığını bilmeme rağmen vaz geçemiyorum. En iyisi kulaklık takmamak ama ben vazgeçemiyorum:D

benim gibi yapın gps cihazım gidona monteli mp3 özelliğiyle hoperlöründen animasyon veya videosuyla birlikte dinliyorum

Sırtınıza veya uygun yere koyduğunuz mp3 çalar veya telefondan çıkan kulaklıkları kaskın içerisinden geçirerek sarkıtmak ve kulağa takmamak daha iyi olabilir. Sesi biraz yüksek açsanız bile çok fazla ses olmayacaktır. Sonuçta trafikteyken sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

trafıgın oldugu yerlerde dınlemezsen hıc sıkıntısı yok abı.bıde trafık olsa da kaza kacınılmazsa muzık dınleyerek ölmek iidir::D

Geçtiğimiz aylarda Tchibo mağazasından gidona monte edilebilen stereo hoparlör aldım. 25 TL idi . Aynı zamanda gözlük kutusu şeklinde. Şu anda Tchibo'da tükendi ancak pedal bisiklette satılıyor sanırım.

http://www.pedalbisiklet.com/img/urun/255503.jpg

ben kulaklığı takıp şarkı söyleye söyleye gidiyorum sahilde, çokmu bağıryorum nedir millet tuhaf tuhaf bakıyor =)

benim müziğim her zaman yanımdadır. kulaklığa bile gerek yok. biraz pedal basıp rüzgarı dinlemek yeterince gaz veriyor bana :)

Ben bi çocuğun wolkmenini direksiyona bağlayıp seside dışarı verip dinlenidi görmüştüm:):):) çok hoşuma gitmişti

Tek kulak dinlemek belli süreden sonra tek kulağın diğerinden daha az duymasıyla sonuçlanıyor (geçici olarak). Belki önemsiz olabilir ama rahatsız edici bir durum bu.

Kulağın işini gözünüze vermeniz gerekiyor müzik dinlerken. Bunun için de mutlaka ayna öneriyorum. Sırf dönüşlerde falan değil (ki zaten dönüşlerde kör noktalara karşı kafayı çevirmek iyi olacaktır), normal yolda giderken de arada bir bakarak arkanızdan kimin nasıl geldiğini anlayabilmeye başladığınız noktada alıştınız demektir. Hem bu sayede arkadan gelen sürprizlere karşı bilinçli ve hazır olursunuz.

Ancak kulaklıktaki sesin de dışardan gelen korna gibi sesleri duyacak kadar ve kulaklık tipinin de içeri ses geçirebilenlerden olması gerekiyor.

Bisiklette müzik dinlemeyi ilk defa denedim, geçen gün... Alışkın olmadığımdan mıdır nedir, dikkatimi çok dağıttı, keyif alamadım nedense... normalde otobüste, metroda, sokakta falan müziksiz duramam, mp3 çalarım hep yanımdadır ama bisiklette nedense keyif alamadım bir türlü...

Tek kulaklık takıp kısıkk sesle dinlerseniz zati bütün sesleri duyuyo olursunuz..

@Ahmet Gürkan

çok tehlikeli ben akşamları yürüyüş yaparken mp4 çalarımı almadan çıkmam
kaldırmda yürüm daima ve sürekli arkama bakarım ama bisikletle çok tehlikeli

Bisiklet sürerken müzik dinlameyi doğru bulmuyorum.Zira;arabada olduğu gibi tüm duyularınızı açık tutmanız lazım...

Geri