Ben biraz daha eklesem Tofaş model bir araç alınıyordu çok rahat. Ancak yakıştıramadım kendime, o aracı tercih eden genç neslin kafa yapısı ile benimki bir değildi, onların amaçlarıyla benim amaçlarım aynı tepside değildi.
Motor içinse vergisi - benzini - kazası - bakımı - ekipmanı gibi göz ardı edilen tonla masrafı önceden görüp korktuğum için vazgeçtim, sonuçta öğrenciyiz halen daha.
Güzel bir bisikletim var çok şükür ancak çevreden "Bu yaşta bisiklet mi sürüyorsun, çocuk musun" tarzı yaklaşımlara maruz kalınca Allah ne verdiyse girişesi geliyor insanın.
Her gün 13 liralık sigara içen insan sana gelip "Çok gereksiz israf etmişsin günah günah" deyince bir gülme krizi geliyor insana
Kendi dağ bisikletimi elektrikli bir modele çevirmeyi planlıyorum aslına bakarsanız. Karşı yakaya vapurla geçebiliyorsun zaten, çok da sorun değil köprüden geçememek. Sonuna kadar elektrikli katlanır bisiklet öneriyorum.
MTV'nin %40 zamlandığı, mazotun bile benzin fiyatıyla yarıştığı şu günlerde motorlu bir araç almak ne kadar akıl işidir bilmiyorum.