Scudo Sports

Bisiklet ve Köpek Sevgisi

@silent_ship
Sizi anlıyorum ama bu hayvanlarla aynı dünyada yaşıyorsak beraber olmaktan başka şansımız yok.

• Beğen
Tepkiler: 9magiko
Scudo
Bir köpek tarafından ısırılıp , bir kaç kez de aşı olmak zorunda kaldığınızda anlarsınız beni. En son dağın başında başı boş bir pitbull kırması vahşi yaratık ile karşılaştım, benim şansıma bir başka köpeğe saldırdı da (ve sanırım ölmüş olabilir saldırdığı o köpek,) o esnada uzaklaşabildim oradan.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@silent_ship
Sizin adınıza üzüldüm.tekrar yaşamamanızı dilerim.yinede onlarında bir canı olduğunu untmamanız dileğiyle iyi sürüşler dilerim.ha bu arada unutmadan söyliyeyim ben köy çocuğuyum birçok kez ısırıldım.onları öyle saldırgan yetiştirenlere kızmayı deneyin bence.

• Beğen
Tepkiler: brdtl
Köpekleri sevmek istiyorum fakat onlar buna izin vermiyor.Köpek denen varlık madem bu kadar akıllı o halde yoldan bisikleti ile geçmekte olan benim, yüce efendisinin mülkü için bir tehdit arz etmediğimi anlayamıyor mu?Aslında cevap belli:Köpek gelen geçene havlayarak sahibine mevcudiyetinin gereksiz olmadığını kanıtlamaya çalışıyor.

Köyde bisiklet sürerken, insanlarla gezmeyi çok sevmediğimden yanıma bizim karabaşı alıyorum. Hem dağda biraz bana cesaret veriyor. Hem de kendisi biraz gezmiş oluyor. Kangal cinsi olduğundan baya gezmeleri gerekiyor. Bizim de davar olmadığından benim yanımda takılıyor kerata. :)

Birde herkes köpek sevmeyi gerçekten çok ister arkadaşlar, bende seviyorum köpekleri ama onlarla bazen iletişim problemimiz oluyor.

Yoksa kim istemezki :)

Daha birkaç hafta önce konusunu açmıştım, bekçi köpeği bana saldırıp beni düşürmüştü.

Bilkent e doğru yamaca vurmuş çıkıyordum bugün bisikletle. Sonra karşıdan arabayla gelen bir amca hizama gelip durdu. Açtı camını dedi ki, Arkadaşım yukarıda çok fazla köpek var kendine dikkat et.

Bende teşekkür edip devam ettim biraz daha. Daha hala tepeye bi 100m falan var. Sonra içimden bir his dedi ki in bisikletten yürüyerek git biraz. Dinledim o hissi. İndim ve yürümeye başladim. Tepeye vardığında ne göreyim, sayabilirim kadarıyla en az 16 iri yarı köpek yolu gözetliyor :eek:.

Tabi köpeklerin yanından yavaş yavaş yürüyünce birşey yapmadı hayvancagizlar da eğer amca beni uyarmamıș olsaydı şuan ne olurdu hiç düşünmek istemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: silent_ship
Geçen gün sokağımızda bir kız çocuğuna saldırdı sokak köpeği. Çoluk çoçuk var, ben hoşlanmıyorum köpeklerden.

@silent_ship

Geçen gün değil her gün sokağımızdaki bir kediye köpeğe saldırıyor insanoğlu, çoluk çocuk dahil. Garip kedi köpekler var sokaklarda, ben hoşlanmıyorum çoluktan çocuktan insanlardan.

:kötü:

a2NXMz.jpg

vbZOPA.jpg

Eg3XDg.jpg

8M8VaW.jpg

@9magiko çoluğa, çocuğa kadına, hayvana saldıran bir sürü insan var ben de hoşlanmıyorum genel olarak insanlardan. Ama hayvanların hepsini severim. Sınırda askerlik yaptım zehirsiz yılan akrep görünce dahi ezmiyordum botumla. Bu dünya denklemindne insanı çıkar tüm bilinmeyenleri çıkartmış olursun, sorun kendiliğinden çözülür.

Köpeklere olan sevgim bisiklet üzerindeyken gerginliğe dönüşüyor. O tatlı hayvancıkların birer canavar haline dönüşüp bölgeyi koruma içgüdüleri insana ciddi bir gerilim yaşatıyor. :)
Yaya ve bisikletli iken köpeklerle olan ilişkim tam bir ikilem. :koptum:

Geri