Scudo Sports

Bisiklet ve ekipmanları test köşesi hakkında

MERHABA EKİN BEY ben şu ana kadar çook bisiklet kullandım xc250 disk in üstüne tanımam gayet güzel etkili bir bisiklet kullanmanı ve almanı şiddetle tavsiye ederim ben 600 tl ye almıştım hemde çook fazla aksesuar aldım . mutluyum bu yaz da kullanıcağım

• Beğen
Tepkiler: gok
Scudo
merhaba arkadaşlar
Bu işe yeni başladım öncelikle onu belirtim:) km/saat olarak bu ürünü uygun gördüm sizce nasıl kullanan, bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? Birde stil bisiklet diye biyer var güvenlimidir?
(link)

@suat besirli

Model benim de almayı düşündüğüm bir model. Satıcı olan Stil Bisiklet ise, gördüğüm bisikletçiler arasında en düzgün satıcı. Fırsatınız varsa yerinde gidip almanızı ve firma sahibi Özkan Bey ile tanışmanızı tavsiye ederim, Mali Müşavir Ali Kerimoğlu tavsiye etti derseniz iyi olur.

Bir çok ürünü var zaten sitede iyi bi yer izlenimi veriyor. Gitme fırsatım pek olmuyor malum işlerden dolayı. Bu arada SMMM'den dolayı üstadım oluyorsunuz bende stajerlik sınavına giriyorum.

@mehmets

hocam üstüne tanımam ne demek. çok bisiklet tanıdım diyorsunuz ama ghost ve carraronun aynı fiyattaki bisikletleri krona 100 hatta 1000 basar.

• Beğen
Tepkiler: Furkan124
arkadaşlar merida nın t2-d bisikletini almayı düşünüyorum bugun siparişi vericem.

2 haftaya kadar fransada olucağım eksik tüm ekipmanlarımı ordan mı temin edeyim daha uygun oluyor mu?
yoksa burdan mi sitil bisiklet gibi mağazalardan mı edinmeliyim ?

fransıs bir site varmı ürünleri inceleyebileceğim teşekkürler..

başlığa bak içinde yazılanlara bak. başlıkla ilgili olmayan her şey yazılmış.
bir de sadece geotech life bisiklet incelenmiş başka da hiç bir şey yok..:alkis:

şöyle de bir kural var ki artık ne söylesem yeridir:
bisiklet ve ekipmanları test köşesinde sadece forum yöneticileri ve seçilmiş kişiler test yapabilir.
sonuç ortada. hiç bir test yok. ayrıca neden sadece forum yöneticileri?
forumlar bilgi paylaşma yerleri, sen diyorsunki bilgi paylaşMA....

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
FSA No.11 1"1/8 arjadaslar bu furc takimi hakkinda bilgi edinmek istyorum gruslerniz bnim icin onemlidir. Yeni alacagim bir bisiklette bu furc takimi mevcut ??

Merhaba henüz forumda yeni olduğum için soru soramıyorum. salcano ng650 bisikletim için decathlondan aerobar satın aldım ancak klips biraz geniş montajda sabitleme sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?

Geri