Scudo Sports

Bisiklet üzerinde nasıl işenir?

Cem Unden

Forum Bağımlısı
Tepki
5.228
İlginç bir eğitim videosu . Yarışçı arkadaşlara

Yönetim : Gelen tepki ve şikayet mesajlarından dolayı video yayından kaldırılmıştır.

Scudo
Benim tayt askılı olduğundan lavaboda bile rahatça yapamıyorken bisiklet üzerinde hiç yapamam herhalde

mantıklı. biz henüz o kadar medeni değiliz dicem ama yol kenarlarında duvar diplerinde sahilde kayalıklarda bol bol görüyoruz. bunu mu yapamıcaz yaaa.. :D

Dikkat edin üstünüze işemeyin yada arkadaki arkadaşa sıçramasın :) Komedi valla , Türkiye'de olacak iş değil !

Bu tür görüntüleri büyük turlarda artık daha fazla görür olduk.Kanımca bisiklet üzerinde yapmak, durumun guruptan kopmaya müsait olduğu yerlerde daha çok tercih ediliyor.(rüzgar,hız, vs.).
Genelde rastladığım görüntüler,finish'den uzak,düzlük ve herkesin toplu hareket ederek,yol kenarına yanaşıp,ip gibi dizilerek çişittirmeleri ve pelatona tekrar rahat bir şekilde dahil olmaları...

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Bisikletçiliğin kendine özgü yazısız kural ya da geleneklerinden biri bu da :)

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
küçükken toprak bi yolda arkadaşlarla denemiştik, rahat olmuştu,

Bisikletle hızla giderken yapmayı denemek bile saçma :) Şaka bir yana da iyi cesaret

triathlon yarışlarında olabiliyor böyle durumlar. genelde çok iddalı yarışçılar başvuruyor böyle yollara. ben kuytu bi yer bulma yolunu seçenlerdenim.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
iddialı yarışçıların büyük abdesti gelince ne yapıyorlar. hadi bi kısım kuytuyu seçiyor da. çok iddialı olanlar ne yapıyor. varmı konu ile alakalı video resim

@oktayakgoz arkadaşım ne diyorsun? bu olan bir şey yarışlarda oluyor. hatta bir reportajda var iron mane katılan bir Türk doktor var. Yarış sırasında koşarken altına işemiş , kendi anlatıyordu. sonuç olarak 10-15 saatlik bir yarış bu sıvı tüketmek zorunda kalıyorsun. böyle olasılıklar olabiliyor.

@Mustafa555
Aynen :D bende 10 saat boyunca pedallayıp litrelerce su içmeme rağmen su döktüğümü hatırlamıyorum :D hepsi ter olarak vücuttan atıldı :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa555
Geri