Scudo Sports

Bisiklet Üstünde Dans

Tepki
238
İsim
Hakan
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bence olayı abartmışlar. Adam kendi çapında eğleniyor. Tamam tehlikeli ama sonuçta bir motorlu taşıtta yapmıyor. Müziğe kendini kaptırmış belli. Bunu videoya çekip haber yapmanın bence;haber bulamadıkları anlamına gelir. Sizlerinde görüşlerini merak ettiğim için paylaşmak istedim.

Scudo
@Bisikleteam Youtube Hocam bu araba sürücüleri hep bizleri kıskanıyor.Galiba bisiklet üstünde müzik dinlenmeyeceğini zannediyorlar.Haberin sonunda da"Trafik Magandalığını Doyuran Bisikletli"ifadesini kullanıyorlar.
Sanki otomobil sürücüleri şehir içinde ya da şehirler arası yolda kim doğru düzgün kuralları uyuyor.Kim emniyet kemeri takıyor.Kim telefon ile uğraşmadan otomobil kullanıyor.Kim arabanın içinde sigara içmiyor ve daha niceleri var...

Bir de"SHOW TV" yayalara falan zarar vermedi diyor.Benim bildiğim yaya sağına soluna bakarak geçer.Sanki yayalar arabaların üstüne atlıyorlar.

Adana... bisiklet kullanımının hayatın bir parçası olduğu güzel ve düz şehir.:asik:

Show tv'ye gelince... Haberi sunan kadının yüz ifadesi ve sözleri, haberin içindeki dış ses... Bütünüyle rezil bir haber veriş biçimi. :acpsnr::mad:

Magandaymış... Keşke bütün magandalar böyle olsa.

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Bunlari izleyen bir kitle var ülkede :snzdglsn: Hadi komedi diye izle de inanacak kadar aptal bir kitle de var.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hocam bu ne üç dakika boyunca güldüm ya:koptum::koptum::koptum:Keşke biraz daha tiyatroya yakın birisini koysalarmış.Bu biraz anlaşılıyor.:snzdglsn:

Avrupa,Almanya ve Tüm Dünya Bizi Dıssdanıyor.

Sanarsın 300 ile gidiyor ne yayalar umrundaymiş ne araçlar. Böyle boş haberler yapin anca. Televizyonu dahi açmiyorum şunlari görmemek için. Böyle haberler yapinda izleyelim sevgili showtv. Yok ama nerde anca yıkama yağlama.

Bakın Gta oynayan arkadaşlar lütfen hile yaparken dikkat edelim.Yoksa hilelerimiz böyle ifşa olur.:utan::utan::utan::utan:

Dayının gençliği nasıldı acaba. Bu yaşta böyleyse Yasal ve trafik açısından doğru yapmıyor tamam ama haber olması için manipüle edilmiş çok fazla

• Beğen
Bende böyle coşmak istiyorum :) işin sırrı nedir?

• Beğen
@Taner James işin sırrı yok ama formulü var hocam, (bisiklet+müzik)xAdana=z değerini veriyor bize:D

@Bisikleteam Youtube

Bisiklet yollarını haber yapmayanlar bisiklet için bir şey yapmayanlar fırsat kollayıp bisikletlileri magazin etmeye çalışıyor.

Hemen konusunu açın zaten hiç durmayın. Bu kişinin profesyonellik ile ne alakası var sıradan bir bisiklet li

@hakkında: boşluk Profesyonellik olarak değil de bisiklet haberi açısından paylaşmak istedim hocam.

Geri