Scudo Sports

Bisiklet üstünde 1000 KM

Scudo
Güzel bir tur ve bunu enfes yapan bir anlatım ve tat katan maceralar :) sizi gönülden tebrik ederim. Pat diye bitti Son kısım :)Lokantaci ile eli fenerli görevliyi bir odaya kapatmak lazım :D

benimde turuma çok az kaldı. resmen ilham veriyorsunuz :) sayenizde bizde turladık

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
@emir yakup bulut

Bende öyle düşünüyorum yoksa sanırım arkadaş daha devam edecekti.

Normalde böyle tur yazılarını uykum olmadığı zaman ve tüm şartların olumlu olduğu günlerde okurdum fakat bu yazıda işler tersine döndü uykulu uykulu tümünü okudum roman tadında..

• Beğen
@erkantuc Hocam soluksuz okudum maceranızı. Ayaklarınıza yüreğinize sağlık. Birde Gürkan Genç var onunda blogunu takip etmenizi tavsiye ederim :) Sizi içine çekecektir eminim. (link) hikayesini kendiniz görün :)

• Beğen
Tebrik ederim sağ salim evinize ulaşmanıza sevindim ama keyifle okuyordum güzeldi bitti. Neyse başka bir tur paylaşımınızı bekliyor olacağım.

• Beğen
Eminim bir çok kişi tek başına uzun yolculukların sıkıcı olduğu fikri bu paylaşımdan sonra değişecektir... her ne kadar yollarda bir başına pedallasak da bisikletforum ailesi olarak onlarca insanın desteğini almak ve paylaşımları takip etmeleri insanı değerli kılıyor...

güzel bir tur olmuş severek okudum.Allah kaza bela vermesin inşallah

• Beğen
Bitti mi :( Tebrikler , her güzel şey gibi bu gezi de sona erdi , daha nice gezilere çıkman dileğiyle :harika:

• Beğen
antalya konusunda bende sizin gibi düşünüyorum, o şehri hiç sevemedim ne zaman gitsem...

çıralıda yanartaşa çıkmadınız mı ? çıktıysanız da ateşte sucuk pişirdiniz mi :koptum:...

eşcinsel abi konusunda bence şanslıymışsınız adam zaten usta, gece böreğinizi de alabilirdi siz uyurken :D sonrasında polise gitmenizi korkmanıza bağlıyorum da gitmeseniz de zaten size zarar vermezdi, onun tercihi sonuçta o da bizim gibi insan kardeş...

son tahlilde ise bir cahil manyağın sizi taciz etmesi ve turu noktalamanıza üzüldüm. adam sorunlu belli lakin algı şu şekilde, bunlar bisikletçi e kız da var yanlarında demek ki alkol alıp sevişecekler. onun için ben bunlara arıza çıkarayım diye düşünüyor. her neyse bu konu o bölgeyi iyi bilen birisi olarak beni üzdü ve sinirlendirdi...

ez cümle güzel tur olmuş emeğinize elinize sağlık :harika:

@mustafa çivrilli
Onlarıda süpriz oldu tabi [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: mustafa Ç.
@emir yakup bulut
Evet oldu. Sabah uyandıktan sonra Fethiye ye doğru yola çıkmıştım 3-5 Esnafın bir araya gelerek dün yaşanan olayı konuşuyorlardı. Haliyle korktum

@Furkan TK
Biraz yorgunluk biraz Yalnızlık :(

@YİĞİT ASLAN
Bu Salı iş görüşmem var Maslak ta. Şans dileyin arkadaşlar

@erkantuc

Bol sanslar kardesim.Allah yolunu acik etsin.

• Beğen
Plazaya dönüş :)
Cesaretinizden dolayı kutlarım. Herkes cennete gitmek istiyor fakat kimse ölmek istemiyor. Siz hayallerinizi herçek yapan o adımı atmışsınız hocam. Yüreğiniz kadar temiz bir yaşam sürersiniz inşallah. Bu akşam bir başlığa gireyim dedim 1 saattir okuyorum. Güzel bir serüven yaşattınız. Bir gün bizimde alatacak ve dinlenecek böyle anılarımız olur inşallah. Sevgiler

Geri