Scudo Sports

Bisiklet üstünde 1000 KM

Herkesin severek okuduğu ve takip ettiği bir tur oldu. Ayaklarınıza ellerinize sağlık. Daha nice kazasız ve güzel turlar gerçekleştirmeniz dileğiyle.

Scudo
@cpt.erhan
Tesekkürler [emoji4]

Hikaye tadındaki turunuzun bitmiş olmasına çok üzüldüm, bir o kadar da evinize sağ salim ulaşmış olmanıza sevindim.Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
Erkan bey yüreğinize, ayağınıza sağlık. Turunuzu sağ salim bitirmenize çok sevindim. Allah nice turları böyle güzel eğlenceli ve mutlu bitirmeyi nasip etsin. Çok keyifle okuduk yazdıklarınızı, paylaşımlarınıza gıpta ile baktık. Bu turu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın..

• Beğen
Çok keyifle bizde sizin kadar gezmis kadar olduk birdahaki turunuzu sabirsizlikla bekliyoruz. Ayaklariniza saglik.

• Beğen
Çok keyif alarak okudum. Umarım bundan sonrası içinde para ve zamanınız müsait olur. Benimde bayramda başlayacağım bir tutum olacak ama bisikletle değil motor ile. İlginizi çekerse facebook ta Gün Batmadan diye bir Sayfam var, orada yazmaya çalışıyorum.

@unlike81teşekkürler

@Aryel
Çok tesekkürler [emoji4]

@Enes Şahbaz
Teşekkür ederim

Her guzel hikayenin bir de sonu olacakti elbet..Bu hikaye de burda bitti malesef :)

Eminim ki birçok kişiye olduğu gibi bizim grubumuza da örnek oldu bu tur..

Tebrik ederim tekrar,inşallah bundan sonra ki yaşantın da boyle keyifli olur..

@Engin Kalkan
Çok teşekkür ederim [emoji4]

@Gün Batmadan
Tesekkürler

Çok çok güzel bir tur oldu.
Ne mutlu sana ki böyle bir maceraya giriştin ve tamamladın.
Takip etmesi de ayrıca güzeldi. :harika:

• Beğen
@Gün Batmadan
Elbette [emoji4]

@mithgor
Tesekkürler

Açıkçası yazınızla turu ben yapmış kadar oldum , bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Her biten tur , yeni bir tura yelken açmaktır.
Keyifle okudum tekrar Teşekkürler.

Birdenbire başladı, aniden bitti. Cesaretiniz, başarınız, hayallerinizi kovaladığınız için tebrikler. Sizin için unutulmaz, bizim için takip etmesi çok zevkli bir tur oldu.:harika:

• Beğen
Geri