Scudo Sports

Bisiklet ulaşım mı yoksa spor aracı mı?

Bisiklet?

Bence ulasım için.AMA!! camlar arkasından değil ulasmak için yasamı görmek.Ulaşırken Yasamın içinde olmak gibi bişey.Benzin yerinede yağ yakıyor, o daha süper tabikii..:)

Scudo
Bisiklet bi spor,bi ulaşım,bi hobi,bi ruhsal rahatlama ve bide keyif aracı bence.

bence bisiklet. ben bisiklete bindiğimde kendimi tamamen kaybediyorum. ve bisiklet sürmeyi cok seviyorum.

bence ,

bisiklet en hızlı ............
.......
.................ulaşım aracı
...çünkü.................
......bir otobüsten bir dolmuştan gideceğimiz yere daha çabuk ulaşabiliyoruz ..
.......
düşünün bi otobüs kapalı yola girebilirmi.....kaldırıma çıkıp atlayabilirmi??????
otobüsle 45 dk da vardığın yere bisikletle 10 dk da varıyorum....

Bisiklet bir... araçtır ama her araçtan farklıdır...
Kullanıcısını rehabilite edebilen tek araçtır,
kullanıcısına gülen , ona birşeyler ögretebilen tek araç değildir ama kendinden beklenilenden fazlasıyla bilgi ve yetenek ortaya sundugu şüphesizdir... ;=)

biisikletler insanların kullanım alannına göre değişr ben mesala okula falan bisikletle gider gelirim ama aynı zamanda spor yaptıgımı b,ildiğim için bundan zevk alıyorum

Bisiklet bir... araçtır ama her araçtan farklıdır...
Kullanıcısını rehabilite edebilen tek araçtır,
kullanıcısına gülen , ona birşeyler ögretebilen tek araç değildir ama kendinden beklenilenden fazlasıyla bilgi ve yetenek ortaya sundugu şüphesizdir... ;=)

yazan arkadas duygularima tercuman olmus. ek olarak sunu yazabilirim ki, ben yalniz bindigim zaman bisikletimle konusurum ve ona gulumsemeyi de ihmal etmem.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Bisiklet çok yönlü kullanıma açık bir araçtır.Mesela ben ulaşım amaçlı olarak her zaman kullanıyorum spor için hafta sonları kullanıyorum.Kısaca bir yere spor yaparak gitmemizi sağlayan bir ulaşım aracıdır.Bisiklet kullanmak aynı zamanda ruh ve vücut sağlığımız için birebir (Bizi dikkate almayan ... araç söförlerini saymazsak).Bir yere giderken hem gitmemi sağlayan hem beni mutlu eden hem de (Hemlerin sonu yok) vücudumu dengeleyen başka bir araç olmadığı için bisiklet kullanıyorum...

benimkinin adı yok. cunku insansi ya da hayvansi bir canli gibi diil de daha baska, ulvi bir boslukta kisiselligi var bisikletimin. ismi bu nedenle yok.

ulasim olarak da kullandigim oldu ama kiyafet bakimindan zorlaniyorum. paca bandi, ruzgarlik, esofman vs giydigimde yine keyif veya spor icin biniyor oluyorum.

@el turco

:D :D

geniş hayal gücüm olduğundan öle bir isim koydum:7: :7: :D :D :D

bisiklet üretilirken asıl amaç ulaşım olmuştur heralde ama artık teknoloji ilerledikten sonra artık bisikletler hem ulaşım hemde hobby olarak kullanılmaya başlanılmıştır

Merhaba,

Bisiklet şunlara iyi gelir, tabii binilirse :)

- Şehiriçi bedava ulaşıma, dolayısıyla cüzdana,
- Sağlığa,
- Neşelenmeye ve stres atmaya,
- Gezmeye,
- Spora,
- Spora,
- Spora,...

benim fikrim bisiklete ne amacla binersen bin hertürlü spor yapmış oluyoruz..:D

:D

:D

Geri