Scudo Sports

Bisiklet Tur Kitabı, Minik Gezgin, Yolda Büyümek

Tekrar görüşmek üzere abi..

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/s370x247/10369104_10204300798873015_1564571533744446331_n.jpg?oh=b1912ced9d31a1a35bfc32fcd857b7ab&oe=54DA7E6E&__gda__=1424483479_f88eb82edf07a65d63b23e4659d8b4b9

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/p370x247/10556345_10204301893580382_1070694519050496381_n.jpg?oh=91170ed15919ec58dc25712a50c24ac7&oe=551DE998

Scudo
@Adem Kaya

Bisiklet ortak paydasında görüşmemek mümkün değil zaten.

Okuma listemde. Ergün Turan Siyah Beyaz Baskı ve Korsan Ütopyaları Peter Lamborn Wilson kitaplarından sonra alıp okurun muhtemelen. ^^

@Turan Babacan

:) "Serserice okumak" diye tabir ederler, bir çok kitabı aynı anda okumak da mümkün.
İlk 3'te olmamıza sevindim, değerli görüşlerinizi, yorumlarınızı bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
@Soner Sarihan

İki kitap elimdeydi zaten hatta Yüzüklerin efendisi üçlemesi var. O bir köşede duruyor. Hatta baya zamandır duruyor. ^^

Fotoğrafçılıkla uğraştığım için siyah beyaz fotoğrafçılıktaki zone sistemi öğrenebileceğim tek kitap. Diğeride gerçek korsan dünyasından esinlenerek oluşmuş One Piece animesi nedeniyle korsanları baya araştırmıştım. korsan merakım nedeniyle arkadaşı verdiği kitapta hazır duruyor. Bir anda onları okumadan geçmeyeyim dedim.

Pedalım da 5 ülke. Anlatım dili hoşuma gitti. Bir çok şey öğrendim. Bir çok şeye de şaşırdım. Kişisel görüş olarak yazıların büyük olmasını sevmiyorum. Tahimince bunu yaşı küçük olan kişileri sıkmadan okumaya teşvik etmek için yapılmış gibi geliyor. Türkiye de okuma oranı belli genç nesili de kazanmak lazım. Ben küçükkken insanların bana küçük çocuk gibi davranması, küçük çocukmuşum gibi konuşması sinir ederdi. Salak muammelesi görüyorum gibi hissediyordum. Büyüdük çocuklara küçük çocukmuşum gibi davranamıyorum. Sanırım bu yüzden kitaptaki yazıların büyük olması huzursuz etti. Ciddi birimisin dersen. İşin önemli kısmında, önemli bir sorunda ciddi birine dönüşürüm bir anda diğer türkü şakacı biriyimdir.

@Turan Babacan

Merhaba,
Aklın yolu bir. Siz de bahsettiğim gibi yapıyormuşsunuz zaten.
Kitapların da kaderleri var.
Okuyucularını seçiyorlar bazen. Uzun süre köşeden göz kırpıyor, bazen aniden
karşınıza çıkıyor, hatta aklınıza tak diye düşüveriyor, tabiri caizse.

Pedalımda 5 Ülke'nin 2. baskısı Ocak ayında,
değerli görüşlerinizi dikkate alalım elbette.

Keyifli okumalar dileriz.

Sevgili Dostlar,
bugün ( 17/12/2014 ) Açık Radyo'da ( 96,4 )
saat 14:00 - 14:30 arasında sevgili
Esra Ertan ve Aydan Çelik'in sunduğu
Şeytan Arabası programında kitabımız
"Minik Gezgin Yolda Büyümek" hakkında sohbet edeceğiz.
İnternet üzerinden takip etmek için;
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ömer Fatin
Sizinle internette bugün tanıştım. Akıcı ve insanı sıkmayan bir uslubunuz var.En kısa zamanda kitaplarınızı edineceğim.Birgün yollarda karşılaşmak dileğiyle.

@onder_kilic

Önder Bey, merhaba
kitap hakkında yorumlarınızı merakla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
bir solukta okudum ve çok hoşuma gitti.üçünüzün de emeğine gücüne sağlık...
her km daha güzel yerler sizi bekler olsun inşallah...

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@rasitkoksal

Merhaba Raşit,
Teşekkür ederiz,
:) esas oğlan Tibet Çınar'a övgülerini ileteceğim.
Genel kanı bu yönde, yani söylemesi ayıp,
bir gecede bitiren dahi var, ne mutlu bize.

Güzel dilekler için teşekkürler.
Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Geri