birde boyuna ve klona göre mtb kadro boyu hesaplama arastır netten ona göre kadro boyu seç alacan bisikletin kardeş şimdiden seçimin ne olursa olsun hayırlı olsun kardeş
@emrahgunturk, @Poyraz081 ben derim ki linkini verdiğim Carraro ile Whistle Miwok 1511'i kıyaslarsanız; ekipman bakımından Whistle'nin bir miktar zayıf kaldığını göreceksiniz.
Aradaki fiyat farkı Carraro için katlanmaya değecek seviyede.
Mesela Carraro 3x8 vitesli, gidondan kilitli maşaya sahip vs. gibi.
Renk ve şekil bakımından göze hoş gelme kısmı kişiden kişiye değişecektir elbette, ama eğer bu detay olmazsa olmaz kural değilse ekipmana özellikle dikkat çevirmekte fayda var düşüncesindeyim.
@Tamer Çetiner hocam ben sizin linke hiç bakmadım ya kusura bakma mesajı yetiştirmeye çalışırken senin mesajı okumadım düzgün alttaki linkmiş
ama yinede whistle derim çünkü bence daha üstün kadro olarak daha sağlam ve masa kilidi gidondan diye seçimi ona yönlendirmek yanlış donanım daha iyi de değil ve bunları arkadaş için söylemiyorum bende alacam çünkü benim seçimim whistle çünkü üstüne binecem dağda vuracam kırbaçı parçalayacam ikici orta seviye de carraro alırım birde ona bakarız dağda daha dayanıklı mı
Ben alcaktım fakat bütçeyi denkleştiremesiğim için vaz geçtim sakarya ensar bisiklette full deore setli ikinci el tertemiz specialized stumpjumper tek süspansiyon var açtığım konulardan bakabilirsin
@Poyraz081 Dostum kron xc150 350 400 gibi 2.el çok temize bulursun fiyatlara aldanma pazarlık yap ben xc500 ü 870 diyen adamdan 600'e aldım 2.el.1000 TL ye çokta güzel çokta şahane bisiklet toplanır önemli olan güzel bir kadroyu uygun fiyata bulmak ve en önemlisi maşa konusu ikisi çıktıktan sonra gerisi teferruat diye düşünüyorum.. Parça konusunda sıfır almana gerek yok sıfır alıp az kullanıp yükseltmek için satan arkadaşımız çok onlaradan uygun fiyatlı güzel parçalar bulabilirsin benimde 1 seneye yayıp bir bisiklet toplama amacım var sırf uğraşmak için bakalım hayırlısı olsun