Scudo Sports

Bisiklet tercihi

onur özlem

Daimi Üye
Tepki
76
Merhaba arkadaşlar sizlere hangi bisikleti tercih etmem gerektiğini soruyorum ama çok az bütcem var almak istediğim bisiklet düz maşalı hiç amortisörsüz sade bir bisiklet bütcem 0-250 tl arası şimdi kiminiz biraz daha bütceni arttır kron xc250 bak salcano ng650 ye bak falan diyeceğinizi bilerek şimdiden söyliyeyim 250 tl son deyebilirim
sizce 250 tl ye böyle bir bisiklet alınabilirmi v kadro olmasını istiyorum kullanılan malzemelrin bir önemi yok zaten aldıktan sonra değiştiricem

(link) istediğim bisiklet şu tarz sizce nasıl bişeye bakmalıyım

Scudo
önce ben başlayayım.malzemeyi sonradan değiştirim demişsiniz .bence değiştireceğiniz parçalara vereceğiniz parayla birlikte alüminyum kadrolu doğru düzgün bisikletlere bakmanızı tavsiye ediyorum

kısa sürede alüminyum kadro bisiklet alıcak kadar para temin edemem şunanki bütcem bu malesef zaten parçalarıda hemen değiştirmiycem belki 1 yıl sonra belki 5-6 ay sonra amacım bisikletsiz kalmamak sürmedende olmuyor öğrenciyimde 500-600 lira parayı biriktirmek öyle kolay değil

@oziaktürk
Bu bisikletin salcano exelden tek farkı maşası amortisörlü olması ben bisiklete ince lastikde takıp şehir içi kullanmayı düşündüğüm için gerek duymuyorum amortisör için dediyseniz tabi başka bir + sı varsa paylaşırmısınız

yaşın tutuyorsa kredi kartı al kartla satın al diyecektim. 300 liraya hatta belki 250ye 2. el bisiklet bulabilirsin tourney donanımlı alu kadrolu bir bisiklet.

Bu bisikleti alcaksan parça yükseltme işi olmaz çünkü bu bisiklette işine yarayan parça çıkmaz. Benim yüksekte gözüm yok gitsin yeter diyorsan iyi olur bu bisikleti alman.

Geliştirme niyetiniz varsa eski model alüminyum kadrolu 2.el bir bisiklet alın derim.

Salcano excel vb. bisiklet alırsanız geliştirme yapmanız zor.Hem kadro oversize değil hem de modifiyeyi kaldırmaz/uyum sağlamaz.

eğer geliştirmek istiyorsan hi ten kadro almak pek mantıklı değil,şuan sadece kadro al eline para geçtikçe diğer parçaları alırsın,250 liraya "eh işte" diyebileceğimiz kalitede kadro alabilirsin ikinci el alırsan daha kaliteli bi kadro da bulabilirsin

Özelden size ikinci el satılık bisiklet linki gönderdim incelemenizi tavsiye ederim..

Ümit Evolution al. Fiyatını hak eden kalitede bir bisiklet. 14.5 kg civarında ağırlığı var. Maşası da fena değil hem.

@Sercan Can
Düz maşalı istediğini belirtmiş.

Geri