@Kook
Tamam ben sana bisikletteki bütün sıkıntıları açık net yazayım .
1-) Ön aktarıcı vites çalışmıyor . Yani soldaki . Vitesi boşta denediginizde tıkır tıkır işlemekte . ama bisiklete bindiginizde durumlar degişiyor . vitesi degiştirebilmem için ittirme yapmak lazım oluyor . 10 sny boyunca basılı tutman gerekiyor . bunun dısında kesinlikle degişmiyor .
2-) Jantlar da sıkıntı gördüm ( tabi sıkıntıysa )
3-) Frene basında ugultu geliyor . Egerki hızlıysam ön teker de titreme oluyor . yokuş aşagı o titreme denge kaybına kadar götürüyor .
4-) Aynakol dişlileri hasarlı , Birisi kırık . ( Kesinlikle çapraz kullanım yapmadım .
5-) Ön , arka fark etmeksizin vitesler patır kütür atıyor . mantıken böyle olmaması lazım .
bu sorunları özerine decathlon ile wp üzerinden iletişime geçtim . 2 aylık bir ürün oldugunu yazdım . bana saat 17.30 olmasına ragmen hemen dönüş yaptılar normalde 18.00 a kadr iletişim açık ama 17.00 dan sonra cevap vermiyorlar pek yogunluk adı altında

ama bu yazıya hemen döndüler . Sipariş no yu sordular . ürünün faturasını sip nosunu herşeyini attım wp den .
ertesi gün sabah bana kendileri dönüş yaptılar müdürleri ürünü verdikleri adrese göndermemi istediler . Muhtemelen bisikleti tekrardan degiştirecekler , öyle olursada 3. sıfır bisikletim olacak heralde
bisikleti hiç bir yere çarpmadım . zaten 4 kere kullandım shimano kadro korumasını bile 2 tane aldım diger tarafada taktım nolur nolmaz diye

bu kadr da özen gösteririm . hatta maşalara da alıcaktım maşalara daha kalın olunca baglıyamam diye almadım
durum böyle ...
Şunu belirteyim ben bisikleti alırken bisikletin ne kalitede oldugunu biliyordum bunu bilerek aldım . Sırf acemiyim arkamda decathlon olsun diye aldım . Çok şükür şuana kadar yardımları oldu . Ben bu sorunları carraroda , mosso da yaşasam nolurdu bilmiyorum .
Not : Konudan kopmıyalım . benim bisiklet mat boya bezle silince güzel oluyor çizilme olayıda düşük bir risk

çok çamurlu degilse tabi . bezi ıslatmaya pek gerek yokmuş . youtubede bir videoda izlemiştim . ben genede ıslatıyom ama